Wie zijn wij?

DTNG. bestaat uit een team van bevlogen Matchmakers die elkaar versterken en de passie voor de liefde delen. Ons team maakt ons uniek! We helpen elkaar, staan altijd voor elkaar klaar, hebben allemaal hart voor de zaak en willen het beste voor onze klanten. Als jij klant wordt bij DTNG. dan word je gekoppeld aan jouw persoonlijke Matchmaker, maar het hele DTNG. team denkt en kijkt mee. Samen vinden we jouw liefde!


Leer ons kennen

Lees onderstaand de persoonlijke verhalen van onze matchmakers.

Lotte Ditzel
Founder / Matchmaker

Met mijn ervaring als psycholoog en headhunter, en mijn passie voor liefde was het fundament gelegd: DTNG. ontwikkelen tot een succesvol bureau is niet alleen mijn werk maar vooral mijn missie in dit leven.

Lees verder
Saron van de Laar
Matchmaker / Dating Coach

Als Dating Coach & Matchmaker ben ik altijd enorm gefascineerd geweest door mens en gedrag, en dan met name in relatievorm (liefde, vriendschap en familie). Na mijn opleiding Toegepaste Psychologie heb ik me verdiept in gedragswetenschappen en heb ik een opleiding tot Relatiecoach gevolgd. Als Matchmaker en Datingcoach ontdekte ik dat mijn talent en passie in perfecte balans is met wat singles anno nu nodig hebben.

Lees verder
Annemarie Bouwman
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

In mijn 15 jaar werkervaring bij human-interest programma's als Man bijt Hond en de Reünie heb ik mensen uit alle lagen van de bevolking leren doorgronden en begrijpen door te luisteren naar hun levensverhaal. Dat vind ik het boeiendste wat er is: luisteren en vooral aanvoelen waar de kern zit van iemand intrigeert, wat hem of haar raakt en heeft gevormd.

Lees verder
Marinus Ditzel
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Die ruim 15 jaar ervaring als CEO heeft me ook geleerd hoe ongelooflijk belangrijk het is om het beste uit mensen naar boven te halen. Succesvol zakendoen is immers ook mensenwerk: je moet je gesprekspartner kunnen lezen, horen wat gezegd wordt, maar ook alert zijn op wat niet uitgesproken wordt!

Lees verder
Angelien Ritmeester
Fotograaf

Ik ben een blije, zorgzame en empathische vrouw (met de nodige levenservaring) die graag voor anderen klaar staat en het beste in mensen naar boven wil halen. Ik kan niet zonder humor, maar vind het ook belangrijk om mij kwetsbaar op te stellen. Ik hou ervan om oprechte complimenten te geven omdat ik van mening ben dat dit de wereld mooier en liever maakt!

Lees verder

Hoe werkt relatiebemiddelingsbureau DTNG.

Bekijk elke stap
arrow

Na jouw aanmelding via de website nemen we binnen 48 uur telefonisch contact met je op en plannen we een persoonlijk gesprek. Om voor jou de perfecte match te vinden zijn we benieuwd wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

Na het intakegesprek schrijven we een beknopte profielschets en ontvangen daarvoor graag een leuke foto van je. Hierna gaan we meteen voor je op zoek!

We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk meteen weten. We bespreken samen het profiel, laten je de foto zien en vertellen je waarom we denken dat hij of zij goed bij je past.

Zijn jullie beiden enthousiast? Dan gaan jullie op date! Wij plannen jullie eerste date en we evalueren bij jullie beiden hoe de date is verlopen.

We werken hard voor je om de perfecte match te vinden. We begeleiden je gedurende het proces, we stellen kandidaten aan je voor en we hebben minstens iedere twee weken contact om te weten hoe het met je gaat en om de voortgang te bespreken.

Het telefonische gesprek en de eerste kennismaking zijn vrijblijvend en kosteloos. Daarna kun je kiezen uit een van onze pakketten. Meer weten over matchmaking? Klik op onze doelgroepen voor meer informatie.

Vrijblijvend kennismaken

De perfecte match begint met een eerste gesprek. Laat je gegevens achter en we nemen binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Zo krijgen we een beeld van wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

  Vul hier je gegevens in!

  We nemen na het ontvangen van je gegevens spoedig contact met je op.

  Jouw naam *

  E-mailadres *

  Telefoon

  Interesse In *
  30-4040-6060+

  Bericht