Relatiebemiddeling? over ons team van relatiebemiddelingsbureau DTNG

Over ons

Ons team van relatiebemiddelingsbureau DTNG bestaat uit bevlogen matchmakers die elkaar versterken en de passie voor de liefde delen. Iedere matchmaker heeft een eigen expertise en focus gebied.

Leer ons kennen

Lees onderstaand de persoonlijke verhalen van onze matchmakers.

Lotte Ditzel
Eigenaar en Matchmaker

Met mijn achtergrond als psycholoog en headhunter was het voor mij een logische stap om DTNG. te starten. Mijn missie? Ik wil een goede en integere dienstverlening aanbieden op het gebied van matchmaking en daarmee echt het verschil maken.

Lees verder
Marie-Jose Bosch
Eigenaar en Matchmaker

Ik heb altijd mijn best gedaan om tot de kern bij iemand te komen en zo in te schatten waar iemand nou echt behoefte aan heeft. Door de juiste vragen stellen, tussen de regels door te lezen en te blijven doorvragen wanneer mijn gevoel dat aangeeft.

Lees verder
Ron Meulmeester
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Dé kernwaarde van het werken met mensen is het besef dat de basis voor een gelukkig leven eerst bij jezelf begint. Zodra je weet wat je zelf wilt en wat je zoekt, is het nog maar een kleine stap om er achter te komen wie en wat goed bij jou past. Ik wil je daar graag bij helpen. Zo kan je uiteindelijk zelf ook betere keuzes maken.

Lees verder
Marinus Ditzel
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Die ruim 15 jaar ervaring als CEO heeft me ook geleerd hoe ongelooflijk belangrijk het is om het beste uit mensen naar boven te halen. Succesvol zakendoen is immers ook mensenwerk: je moet je gesprekspartner kunnen lezen, horen wat gezegd wordt, maar ook alert zijn op wat niet uitgesproken wordt!

Lees verder
Margriet Keller
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Ik kijk met liefde door de (roze) bril van een ander, wel altijd met een gezonde dosis realisme. Hierdoor kan ik niet alleen goed inschatten wanneer twee mensen een goede match zijn, maar hen ook spiegelen wat ervoor nodig is om deze match aan te trekken. Hoe word je de meest aantrekkelijke versie van jezelf voor jouw meest aantrekkelijke match? Ik help je graag!

Lees verder
Daphne Bakker
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Voor mij is het een journey en een logische stap om naast mijn werk als Interim- Project manager in te stappen bij DTNG. Ik merkte door de ervaring met een scheiding voor mij persoonlijk, maar ook de dating markt zoals hij nu bestaat er toch meer uit te halen zou moeten zijn om weer echt connected te zijn met elkaar.

Lees verder

Hoe werkt relatiebemiddelingsbureau DTNG

Bekijk elke stap
arrow

Na jouw aanmelding via de website nemen we binnen 48 uur telefonisch contact met je op en plannen we een persoonlijk gesprek. Om voor jou de perfecte match te vinden zijn we benieuwd wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

Na het intakegesprek schrijven we een beknopte profielschets en ontvangen daarvoor graag een leuke foto van je. Hierna gaan we meteen voor je op zoek!

We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk meteen weten. We bespreken samen het profiel, laten je de foto zien en vertellen je waarom we denken dat hij of zij goed bij je past.

Zijn jullie beiden enthousiast? Dan gaan jullie op date! Wij plannen jullie eerste date en we evalueren bij jullie beiden hoe de date is verlopen.

We werken hard voor je om de perfecte match te vinden. We begeleiden je gedurende het proces, we stellen kandidaten aan je voor en we hebben minstens iedere twee weken contact om te weten hoe het met je gaat en om de voortgang te bespreken.

Het telefonische gesprek en de eerste kennismaking zijn vrijblijvend en kosteloos. Daarna sluit je een jaarabonnement bij ons af. De kosten daarvan verschillen omdat we per doelgroep een unieke aanpak hebben. Meer weten over matchmaking? Klik op onze doelgroepen voor meer informatie.

Vrijblijvend kennismaken

De perfecte match begint met een eerste gesprek. Laat je gegevens achter en we nemen binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Zo krijgen we een beeld van wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.