Over ons

Ons team van relatiebemiddelingsbureau DTNG bestaat uit bevlogen matchmakers die elkaar versterken en de passie voor de liefde delen. Iedere matchmaker heeft een eigen expertise en focus gebied.

Leer ons kennen

Lees onderstaand de persoonlijke verhalen van onze matchmakers.

Lotte Ditzel
Founder / Matchmaker

Met mijn ervaring als psycholoog en headhunter, en mijn passie voor liefde was het fundament gelegd: DTNG. ontwikkelen tot een succesvol bureau is niet alleen mijn werk maar vooral mijn missie in dit leven.

Lees verder
Eline Prent
Manager / Matchmaker

Met mijn achtergrond in de Communicatie & Marketing binnen grote ondernemingen was ik altijd al bezig om tussen de bedrijven door collega’s te koppelen en om mensen met elkaar te verbinden. Goed luisteren is de sleutel voor hartscommunicatie en ik ben ervan overtuigd dat het echte succes schuilt in wat je uitstraalt.

Lees verder
Marinus Ditzel
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Die ruim 15 jaar ervaring als CEO heeft me ook geleerd hoe ongelooflijk belangrijk het is om het beste uit mensen naar boven te halen. Succesvol zakendoen is immers ook mensenwerk: je moet je gesprekspartner kunnen lezen, horen wat gezegd wordt, maar ook alert zijn op wat niet uitgesproken wordt!

Lees verder
Cordula Prent
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Door het werken met mensen, zowel individueel als in groepsverband, heb ik veel ervaring opgebouwd in het ontdekken wat mensen beweegt en wat voor hen in het leven van belang is.

Lees verder
Nicole Recter-Vermeulen
Matchmaker / Coach

Mensen geven mij energie! Het vertrouwen krijgen om iemands persoonlijke verhaal te mogen horen en vervolgens mee te mogen denken is voor mij iedere keer een groot compliment. Met het combineren van mijn werkervaring in coaching, recruitment en psychologie is de stap naar matchmaker snel gezet. Mijn ervaring zet ik nu graag in om de beste liefdesmatch te vinden voor jou. Daarnaast kan ik je voorzien van de juiste begeleiding in het datingproces wanneer je daar behoefte aan hebt.

Lees verder
Saron van de Laar
Matchmaker / Coach

Als singles coach & relatie expert ben ik altijd enorm gefascineerd geweest door mens en gedrag, en dan met name in relatievorm (liefde, vriendschap en familie). Na mijn opleiding toegepaste psychologie heb ik me hier dan ook veel in verdiept. Mijn passie voor de liefde, oprechte interesse in mensen èn daadkracht maken mij een enthousiaste en bekwame matchmaker.

Lees verder
Carolien Oor
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Voor mensen iets betekenen, mensen een stap verder helpen, mensen nog gelukkiger maken zit in mijn DNA. Met mijn jarenlange werkervaring als loopbaancoach bij diverse bedrijven heb ik de afgelopen jaren veel mooie outplacement- en loopbaantrajecten mogen doen. Mensen daarbij weer in hun kracht zetten, vertrouwen geven en nieuw perspectief bieden heb ik met heel veel passie gedaan. Altijd vanuit de kern van de persoon zelf, begrijpen wat iemand drijft, waar iemand gelukkig van wordt. Met veel enthousiasme, een gezonde dosis humor en gedrevenheid ga ik voor het beste resultaat.

lees verder
Mirjam Boer
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Ik geloof dat een sterke relatie begint bij het eerst vinden van zelfliefde en het oprecht openstaan voor de ander, ondanks dat hij of zij niet direct voldoet aan het “eisenlijstje”. Ik zie het vinden van een relatie match als een enorme leuke uitdaging elke keer weer. Met mijn grote netwerk kan ik ook direct waarde toevoegen. Ik zal dan ook altijd voor je klaarstaan om je te helpen met het vinden van de liefde!

Lees verder
Edith van Breemen
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Door mijn werk als verpleegkundige, als (verpleegkundig) coach maar ook door mijn ontwikkelingswerk in derde wereldlanden, heb ik veel mogen zien en geleerd in mijn leven. Mijn kracht is inmiddels dat ik mensen goed kan lezen en begrijp wat ze beweegt en inspireert in het leven.

Lees verder
Merel Nijman
Social Media Manager

Ik kan wel zeggen dat liefde mijn drijfkracht is. Ik ben een gevoelsmens en houdt er ontzettend van om hier mee bezig te zijn. Het liefste hoor ik alle verhalen aan en ben ik ook altijd bereid te helpen. Toen ik hoorde van DTNG. wist ik ook, dit is voor mij weggelegd! Ik houd de Socials bij en ondersteun Lotte waar nodig bij het intakeproces.

Lees verder
Jurgen Popma
Dating Coach

Liefdesmotto: Liefde begint bij jezelf, investeer in jezelf en jij gaat jouw ware liefde vinden. Ik wens jou toe (in de liefde): Een partner die begrijpt wat voor een liefde jij nodig hebt. Een gesprek met een professionele datingcoach om beter te begrijpen wie jij bent en wat jij nodig hebt om je compleet te voelen.

Lees verder

Hoe werkt relatiebemiddelingsbureau DTNG.

Bekijk elke stap
arrow

Na jouw aanmelding via de website nemen we binnen 48 uur telefonisch contact met je op en plannen we een persoonlijk gesprek. Om voor jou de perfecte match te vinden zijn we benieuwd wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

Na het intakegesprek schrijven we een beknopte profielschets en ontvangen daarvoor graag een leuke foto van je. Hierna gaan we meteen voor je op zoek!

We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk meteen weten. We bespreken samen het profiel, laten je de foto zien en vertellen je waarom we denken dat hij of zij goed bij je past.

Zijn jullie beiden enthousiast? Dan gaan jullie op date! Wij plannen jullie eerste date en we evalueren bij jullie beiden hoe de date is verlopen.

We werken hard voor je om de perfecte match te vinden. We begeleiden je gedurende het proces, we stellen kandidaten aan je voor en we hebben minstens iedere twee weken contact om te weten hoe het met je gaat en om de voortgang te bespreken.

Het telefonische gesprek en de eerste kennismaking zijn vrijblijvend en kosteloos. Daarna sluit je een jaarabonnement bij ons af (€3500,- incl. BTW). Meer weten over matchmaking? Klik op onze doelgroepen voor meer informatie.

Vrijblijvend kennismaken

De perfecte match begint met een eerste gesprek. Laat je gegevens achter en we nemen binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Zo krijgen we een beeld van wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

  Vul hier je gegevens in!

  We nemen na het ontvangen van je gegevens spoedig contact met je op.


  Jouw naam *


  E-mailadres *


  Telefoon


  Interesse In *
  30-4040-6060+

  Bericht