Over ons

Ons team van relatiebemiddelingsbureau DTNG bestaat uit bevlogen matchmakers die elkaar versterken en de passie voor de liefde delen. Iedere matchmaker heeft een eigen expertise en focus gebied.

Leer ons kennen

Lees onderstaand de persoonlijke verhalen van onze matchmakers.

Lotte Ditzel
Eigenaar en Matchmaker

Met mijn achtergrond als psycholoog en headhunter was het voor mij een logische stap om DTNG. te starten. Mijn missie? Ik wil een goede en integere dienstverlening aanbieden op het gebied van matchmaking en daarmee echt het verschil maken.

Lees verder
Marie-Jose Bosch
Eigenaar en Matchmaker

Ik heb altijd mijn best gedaan om tot de kern bij iemand te komen en zo in te schatten waar iemand nou echt behoefte aan heeft. Door de juiste vragen stellen, tussen de regels door te lezen en te blijven doorvragen wanneer mijn gevoel dat aangeeft.

Lees verder
Eline Prent
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Met mijn achtergrond in de Communicatie & Marketing binnen grote ondernemingen was ik altijd al bezig om tussen de bedrijven door collega’s te koppelen en om mensen met elkaar te verbinden. Goed luisteren is de sleutel voor hartscommunicatie en ik ben ervan overtuigd dat het echte succes schuilt in wat je uitstraalt.

Lees verder
Marinus Ditzel
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Die ruim 15 jaar ervaring als CEO heeft me ook geleerd hoe ongelooflijk belangrijk het is om het beste uit mensen naar boven te halen. Succesvol zakendoen is immers ook mensenwerk: je moet je gesprekspartner kunnen lezen, horen wat gezegd wordt, maar ook alert zijn op wat niet uitgesproken wordt!

Lees verder
Cordula Prent
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Door het werken met mensen, zowel individueel als in groepsverband, heb ik veel ervaring opgebouwd in het ontdekken wat mensen beweegt en wat voor hen in het leven van belang is.

Lees verder
Nicole Recter-Vermeulen
Matchmaker / Coach

Mensen geven mij energie! Het vertrouwen krijgen om iemands persoonlijke verhaal te mogen horen en vervolgens mee te mogen denken is voor mij iedere keer een groot compliment. Met het combineren van mijn werkervaring in coaching, recruitment en psychologie is de stap naar matchmaker snel gezet. Mijn ervaring zet ik nu graag in om de beste liefdesmatch te vinden voor jou. Daarnaast kan ik je voorzien van de juiste begeleiding in het datingproces wanneer je daar behoefte aan hebt.

Lees verder
Martine Nijstad
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Enthousiast en met positieve energie ga ik de verbinding aan! In mijn werk bij diverse corporates hield ik van teamwork en leerde ik dagelijks wat de kracht van een goede relatie kan zijn. Als bruggenbouwer ga ik voor de personal touch, geef ik net dat beetje extra voor een fijne samenwerking en leer ik graag de mensen om mij heen beter kennen.

Lees verder
Saron van de Laar
Matchmaker DTNG. ZUID

Als singles coach & relatie expert ben ik altijd enorm gefascineerd geweest door mens en gedrag, en dan met name in relatievorm (liefde, vriendschap en familie). Na mijn opleiding toegepaste psychologie heb ik me hier dan ook veel in verdiept. Maar een passend beroep vinden waarin mijn talent, passie, in combinatie met mijn ondernemershart, volledig tot zijn recht kwamen bleek lastiger dan gedacht.

Lees verder
Roos van Ginkel
Social Media Manager

Ik geloof dat échte liefde bestaat. Niet gek dat ik daarom altijd al wilde werken voor een bedrijf als DTNG., dat als cupido fungeert. Met veel enthousiasme ondersteun ik Marie-José met het uitvoeren van marketingactiviteiten en het intakeproces.

Lees verder
Godelieve Barkmeijer
Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Ik ben gedreven, doelgericht en bovenal enthousiast! Eigenschappen die goed passen bij de rol van matchmaker! Al jarenlang ben ik actief als headhunter, het koppelen van mensen aan bedrijven of mensen aan mensen zit in mijn natuur. Het mogen koppelen van mensen aan elkaar is zo bijzonder, de diepgang van de gesprekken, de openheid en de kwetsbaarheid is zo mooi. In de tijd dat ik single was, waren de apps er al, ik heb zelf ondervonden hoe lastig het is om daar echt te ont-moeten. Ik stond daar niet alleen in, veel mensen in mijn omgeving worstelden met de vraag, hoe ga ik iemand vinden die bij mij past!

Lees verder
Partners DTNG.

DTNG. gelooft in teamwork. Wij hebben de database en het talent de juiste match te maken. Soms is er echter iets meer nodig en dan werken we graag samen met: Charmaine Pas – GM acadamy en Saron van de Laar - Saron dating

lees verder

Hoe werkt relatiebemiddelingsbureau DTNG.

Bekijk elke stap
arrow

Na jouw aanmelding via de website nemen we binnen 48 uur telefonisch contact met je op en plannen we een persoonlijk gesprek. Om voor jou de perfecte match te vinden zijn we benieuwd wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

Na het intakegesprek schrijven we een beknopte profielschets en ontvangen daarvoor graag een leuke foto van je. Hierna gaan we meteen voor je op zoek!

We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk meteen weten. We bespreken samen het profiel, laten je de foto zien en vertellen je waarom we denken dat hij of zij goed bij je past.

Zijn jullie beiden enthousiast? Dan gaan jullie op date! Wij plannen jullie eerste date en we evalueren bij jullie beiden hoe de date is verlopen.

We werken hard voor je om de perfecte match te vinden. We begeleiden je gedurende het proces, we stellen kandidaten aan je voor en we hebben minstens iedere twee weken contact om te weten hoe het met je gaat en om de voortgang te bespreken.

Het telefonische gesprek en de eerste kennismaking zijn vrijblijvend en kosteloos. Daarna sluit je een jaarabonnement bij ons af. De kosten daarvan verschillen omdat we per doelgroep een unieke aanpak hebben. Meer weten over matchmaking? Klik op onze doelgroepen voor meer informatie.

Vrijblijvend kennismaken

De perfecte match begint met een eerste gesprek. Laat je gegevens achter en we nemen binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Zo krijgen we een beeld van wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

  • Vul hier je gegevens in!

    We nemen na het ontvangen van je gegevens spoedig contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.