60-plus

60-plus of 60 jaar en je wilt graag een nieuwe partner vinden? Ben je op zoek naar een maatje, een metgezel of je nieuwe grote liefde? Wij geloven dat het vinden van een nieuwe liefde niet gebonden is aan een bepaalde leeftijd. Het kan alleen wel een grotere uitdaging zijn om een partner te vinden die goed bij je past. Daar kunnen wij je bij helpen. DTNG. relatiebemiddeling 60 plus, biedt persoonlijke matchmaking, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Hoe werkt DTNG.?

Bekijk elke stap
arrow

We nemen uitgebreid de tijd om je beter te leren kennen. Ons eerste contact is een telefonisch gesprek, waarbij we algemene informatie verzamelen en samen bepalen of we een eerste persoonlijke kennismaking kunnen inplannen. Dat kan bij ons op kantoor in Laren, of liever nog bij jou thuis. Zo krijgen we een goede indruk van elkaar, kunnen we nagaan wat je wensen en verwachtingen zijn en wat je zoekt in een partner.

Na het persoonlijke gesprek stellen we een profielschets op. We zijn uiterst zorgvuldig in de samenstelling en de formulering van jouw profiel. Om er zeker van te zijn dat je achter onze schets staat, zullen we deze vooraf aan je voorleggen.

De volgende stap is het vinden van de beste match! We hebben een uitgebreid klantenbestand en een groot netwerk. Met geschikte matches voeren we persoonlijke, face-to-face gesprekken. We stellen de geselecteerde matches graag aan je voor. We zorgen ervoor dat je de profielschetsen ontvangt en we lichten onze keuze telefonisch toe.

Zijn jullie beide enthousiast, dan plannen we de eerste date voor je in. Na afloop van de afspraak evalueren we met jou en met jouw date hoe de ontmoeting is verlopen en wat jullie ervan vonden. Was het een succes, dan wordt er een nieuwe date ingepland. Was er toch teveel twijfel, dan gaan we opnieuw voor je aan de slag. Jouw ervaring helpt ons om nog gerichter te zoeken naar jouw ideale match.

Het vinden van geschikte 60+ kandidaten is een intensief proces waarbij we zeer zorgvuldig te werk gaan. Dat betekent dat we onze tijd nemen om met een goede match te komen omdat we kiezen voor maatwerk en we je begeleiden in het proces. Een belangrijk kenmerk van dat proces is dat we naar je luisteren, je eerlijke feedback geven en je begeleiden. We houden je elke twee weken op de hoogte van de voortgang van ons proces.

Het telefonische gesprek en de eerste persoonlijke kennismaking (bij jou thuis) zijn vrijblijvend en kosteloos. Zijn we beide enthousiast over een partnership dan starten we de samenwerking en kun je kiezen uit een van onze pakketten. Gedurende het lidmaatschap word je persoonlijk begeleid en gecoacht door jouw Matchmaker.

Vrijblijvend kennismaken?

De perfecte match begint met een eerste gesprek. Laat je gegevens achter en we nemen binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Zo krijgen we een beeld van wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.