Saron van de Laar

Matchmaker & Dating Coach

Onderscheidend door: passie voor de liefde, oprechte interesse in mensen én daadkracht

Focus op label: 30-40, 40-60

Als Dating Coach & Matchmaker ben ik altijd enorm gefascineerd geweest door mens en gedrag, en dan met name in relatievorm (liefde, vriendschap en familie). Na mijn opleiding Toegepaste Psychologie heb ik me verdiept in gedragswetenschappen en heb ik een opleiding tot Relatiecoach gevolgd. Als Matchmaker en Datingcoach ontdekte ik dat mijn talent en passie in perfecte balans is met wat singles anno nu nodig hebben. Een wereld waarin we drastisch op zoek zijn naar een levenspartner, maar eigenlijk nog veel meer naar ons zelf. Ik ben creatief, betrokken, energiek, warm, analytisch, sensitief, enthousiast en volhardend. En ik heb ervaren dat dit vereiste kwaliteiten zijn, aangezien singles logischerwijs behoeften hebben aan duidelijke communicatie en een ‘can do’ mentaliteit.

Mijn passie voor de liefde, oprechte interesse in mensen én daadkracht maken mij een enthousiaste en bekwame Matchmaker. Daarnaast ben ik als ervaren Dating Coach een pro in oplossingsgericht denken en snel schakelen. Ik ben loyaal, een goede luisteraar, gecommitteerd, positief en eerlijk. In een wereld waarin ‘perfectie en idealisme’ een grote rol spelen is het mijn missie om liefde en optimisme te brengen.

In de afgelopen jaren heb ik mij met veel liefde, volharding en energie ontwikkeld tot een professionele en ervaren Matchmaker. Als fulltime Relatie Expert voor DTNG. en Infinity Relations ben ik altijd enorm betrokken bij mijn klanten, zit ik kort op de bal en ben ik altijd goed en gemakkelijk te bereiken. Vanuit mijn ervaring met singles in diverse leeftijdscategorieën en nationaliteiten vind ik het belangrijk om een integere band op te bouwen en tegemoet te komen in hun levenservaring en toekomstperspectief. Ik bemiddel en coach met veel liefde een heleboel singles door heel Nederland in hun zoektocht naar de liefde.