Home / FAQ

Vragen?

Bij beide labels gaat het om ‘personal matchmaking’ in de zin dat iedereen gezien wordt voor een face-to-face gesprek.

DTNG. richt zich op 30+ Amsterdammers, de gemiddelde leeftijd ligt zo rond de 35. DTNG. Exclusive is landelijke georiënteerd en richt zich op een iets oudere groep: begin 40 tot begin 60. Lees meer op www.dtngexclusive.com over de aanpak en werkwijze.

De persoonlijkheidstest is vrijblijvend. Het stelt ons echter wel in staat om een beter beeld te krijgen van jou als persoon en van je wensen. De resultaten van de persoonlijkheidstest bespreken wij samen om inzicht te krijgen in jouw belangrijkste karaktereigenschappen en drijfveren die belangrijk voor je zijn in een relatie.

De praktijk leert ons dat de eerste date binnen 6 weken plaatsvindt. Maar we zoeken een jaar lang intensief en onderdeel van dit matchmaking traject is eerlijke feedback, coaching en begeleiding.

Jazeker! Als je een hoogopgeleide (HBO+) single bent die in Amsterdam woont en in de leeftijdscategorie 30+ tot halverwege veertig zit, kun je je inschrijven bij DTNG.

Op dit moment staan er iets meer vrouwen dan mannen ingeschreven. De verhouding is nu respectievelijk 55% en 45%. Maar we zijn druk bezig om deze verhouding te verbeteren. Dus single mannen uit Amsterdam: schrijf je in!

DTNG. bemiddelt mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 tot begin 40. De gemiddelde leeftijd in deze groep ligt rond de 35.