FAQ

Meest en veel gestelde vragen over dating en persoonlijke matchmaking!

Staan er meer vrouwen of mannen ingeschreven bij DTNG.?

Op dit moment staan er evenveel mannen als vrouwen ingeschreven. De verhouding is 50-50. Voor iedere inschrijving is er voldoende keuze in de database. Mocht de search heel specifiek zijn, dan zoeken we ook buiten de database.

Hoeveel dates krijg ik via DTNG.?

De praktijk leert ons dat de eerste date binnen 6 weken plaatsvindt. Maar we zoeken een jaar lang intensief en onderdeel van dit matchmaking traject is eerlijke feedback, coaching en begeleiding.

Wat gebeurt er als de zoektocht vastloopt?

In ons werk als matchmaker hebben we ervaren dat, om jouw ideale partner vinden, je ook gelukkig moet zijn met jezelf. Hoe beter je jezelf kent hoe makkelijker je die persoon herkent die bij je past. En dan bedoelen we niet alleen je leuke en sterke kanten, maar ook je obstakels en valkuilen. Want, laten we eerlijk zijn, die hebben we allemaal, toch? Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Wij zijn matchmakers die op zoek gaan naar jouw match, maar professionele coaches zijn we niet, dit is een vak op zich. Aangezien matching ons ding is hebben we onze perfecte match op dit vlak wel gevonden en werken we samen met verschillende coaches die gaan kijken naar het ‘ opnieuw uitvinden van jezelf’. Wie ben je nou echt? Wie past er nou echt bij jou? Welke richting wil je dat je leven opgaat en wat moet er opgeruimd worden omdat dit je nog tegenhoudt? Uiteraard zijn de twee trajecten totaal gescheiden en zullen we enkel indien nodig en na overleg met jou doorverwijzen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor relatiebemiddeling gaan pas in als we elkaar gezien hebben en we beide vertrouwen hebben in de samenwerking.

Het telefonische gesprek en de eerste kennismaking zijn vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Daarna kun je een abonnement bij ons afsluiten. Zolang je een abonnement hebt blijven we actief geschikte kandidaten voor je selecteren. Om de zoektocht samen aan te gaan en een ‘search op maat’ te kunnen doen rekenen wij een bedrag van €3500,- (incl BTW) voor een jaar lidmaatschap. Voor dit bedrag zoeken we een jaar lang intensief en de praktijk leert ons dat de eerste date binnen zes weken plaatsvindt. In overleg is aanvullend maatwerk mogelijk, prijs op aanvraag.

Wie zijn jullie partners?

DTNG. gelooft in teamwork. Wij hebben de database en het talent de juiste match te maken. Soms is er echter iets meer nodig en dan werken we graag samen met:

Charmaine Pas – GM acadamy

Charmaine is een life & date coach. Ze helpt je te werken aan een positiever zelfbeeld, zowel uiterlijk (met voeding en trainingsschema’s) als innerlijk. Haar programma’s (www.gmacademy.nl) helpen je snel op weg om het liefdespad weer op te gaan en daar helpen wij dan weer graag bij!

Saron van de Laar – Saron Dating

In de afgelopen jaren, waarin ik altijd effectief heb samengewerkt met DTNG, heb ik mij met veel liefde, volharding en energie ontwikkeld tot een ervaren matchmaker en dating expert. Maar mijn ambitie en fascinatie voor daten, relaties en met name de huidige ontwikkelingen rondom online daten hadden een vlammetje in mij aangewakkerd. Ik wilde me daar meer op focussen, meer mensen hierbij de juiste handvatten kunnen bieden. Daarom heb ik begin 2020 mijn eigen relatiebureau opgezet: Saron Dating