FAQ

Meest en veel gestelde vragen over dating en persoonlijke matchmaking!

Staan er meer vrouwen of mannen ingeschreven bij DTNG.?

Op dit moment staan er evenveel mannen als vrouwen ingeschreven. De verhouding is 50-50. Voor iedere inschrijving is er voldoende keuze in de database. Mocht de search heel specifiek zijn, dan zoeken we ook buiten de database.

Hoeveel dates krijg ik via DTNG.?

De praktijk leert ons dat de eerste date binnen 4 weken plaatsvindt. Maar we zoeken een (half) jaar lang intensief en onderdeel van dit matchmaking traject is eerlijke feedback, coaching en begeleiding.

Wat gebeurt er als de zoektocht vastloopt?

In ons werk als matchmaker hebben we ervaren dat, om jouw ideale partner vinden, je ook gelukkig moet zijn met jezelf. Hoe beter je jezelf kent hoe makkelijker je die persoon herkent die bij je past. En dan bedoelen we niet alleen je leuke en sterke kanten, maar ook je obstakels en valkuilen. Want, laten we eerlijk zijn, die hebben we allemaal, toch? Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Wij zijn matchmakers die op zoek gaan naar jouw match, maar professionele coaches zijn we niet, dit is een vak op zich. Aangezien matching ons ding is hebben we onze perfecte match op dit vlak wel gevonden en werken we samen met verschillende coaches die gaan kijken naar het ‘ opnieuw uitvinden van jezelf’. Wie ben je nou echt? Wie past er nou echt bij jou? Welke richting wil je dat je leven opgaat en wat moet er opgeruimd worden omdat dit je nog tegenhoudt? Uiteraard zijn de twee trajecten totaal gescheiden en zullen we enkel indien nodig en na overleg met jou doorverwijzen.

Wat zijn de kosten?

Het telefonische gesprek en de eerste kennismaking zijn vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Daarna kun je een abonnement bij ons afsluiten. Gedurende jouw lidmaatschap blijven we actief geschikte kandidaten voor je selecteren. Om de zoektocht samen aan te gaan en een ‘search op maat’ te kunnen doen bieden wij drie pakketten aan.