Kosten relatiebemiddeling

De kosten voor relatiebemiddeling gaan pas in als we elkaar gezien hebben en we beide vertrouwen hebben in de samenwerking.

Het telefonische gesprek en de eerste kennismaking zijn vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Daarna kun je een abonnement bij ons afsluiten. Gedurende jouw lidmaatschap blijven we actief geschikte kandidaten voor je selecteren. Om de zoektocht samen aan te gaan en een ‘search op maat’ te kunnen doen rekenen wij €3500,- voor een half jaar lidmaatschap en €5000,- (incl. BTW) voor een jaar lidmaatschap. Voor dit bedrag zoeken we een (half) jaar lang intensief en de praktijk leert ons dat de eerste date binnen vier weken plaatsvindt. 

Reageren op cliëntprofielen is vrijblijvend. Als wij een match zien met onze klant dan nodigen we jou graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek bij ons op kantoor. Leidt dit intakegesprek tot een date met onze klant, dan rekenen wij eenmalig €150,- (incl BTW) voor de date, het intakegesprek en het schrijven van de profielschets.

Garanties

In de periode dat we samenwerken hebben wij iedere twee weken contact waarin we jou updaten over onze zoektocht. Het is bij ons dus niet zo dat we pas contact met je opnemen als we weer een nieuwe date gevonden hebben. We houden je op de hoogte van wat we aan het doen zijn en horen uiteraard ook graag hoe het met jou gaat. Gedurende het lidmaatschap word je persoonlijk begeleid/gecoacht door jouw Matchmaker. 

We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. We houden je op de hoogte en blijven in contact met je!

Maak nu vrijblijvend kennis met ons.