40-60

Ben jij een hoogopgeleide man of vrouw tussen de 40-60 jaar? Heb je een drukke baan en een rijk sociaal leven, maar ook te weinig tijd om op zoek te gaan naar die ene partner? Waar vind je iemand die past binnen jouw huidige leven? Wij nemen je graag de zoektocht uit handen. DTNG. relatiebemiddeling 40 plus, biedt matchmaking op maat voor hoogopgeleide vrijgezellen. Onze aanpak is persoonlijk en discreet en wij matchen op basis van gelijkenissen in normen, waarden, intelligentie, interesses en levensstijl.

Persoonlijke matchmaking voor hoogopgeleide vrijgezellen tussen 40 en 60 jaar - Hoe werkt DTNG.?

Bekijk elke stap
arrow

We nemen graag de tijd voor je om je beter te leren kennen. Ons eerste contact is een telefonische kennismaking, gevolgd door een persoonlijk gesprek. Dat mag bij ons op kantoor in Laren of bij jou thuis. Zo krijgen we een goede indruk van elkaar en kunnen we bepalen wat jouw wensen en verwachtingen zijn en wat je zoekt in een partner.

Naar aanleiding van het persoonlijke gesprek stellen we een profielschets op. Omdat we zorgvuldig zijn in de samenstelling en de formulering leggen we deze profielschets aan je voor, zodat je volledig achter ons verhaal staat. De zoektocht kan beginnen!

DTNG. zet alle kanalen in om voor jou de geschikte partner te vinden. Wij selecteren profielen uit onze database en daarnaast gaan de matchmakers gericht op zoek naar geschikte profielen buiten de database. Vervolgens vindt een zorgvuldige selectie plaats van geïnteresseerden en worden face-to-face selectiegesprekken gevoerd met potentiële partners.

Als de wederzijdse klik er is plannen we de date voor je in! Uit ervaring weten we dat de eerste date meestal binnen zes weken plaatsvindt. Na de afspraak horen we graag van jou en van jouw date hoe de ontmoeting is geweest. Als jullie beiden enthousiast zijn dan plannen we een tweede afspraak in. Heb je toch teveel twijfel, dan gaan we direct voor je op zoek naar een nieuwe match.

We zoeken een jaar lang intensief voor jou naar de beste match en begeleiden je gedurende dat (half) jaar. Tijdens dat proces zijn we volledig transparant en eerlijk en dat verwachten we ook van jou. Om je op de hoogte te houden nemen we elke twee weken contact met je op.

Het telefonische gesprek en de eerste persoonlijke kennismaking (bij jou thuis) zijn vrijblijvend en kosteloos. Zijn we beide enthousiast over een partnership dan starten we de samenwerking en kun je kiezen uit een van onze pakketten. Gedurende het lidmaatschap word je persoonlijk begeleid en gecoacht door jouw Matchmaker.

Vrijblijvend kennismaken?

De perfecte match begint met een eerste gesprek. Laat je gegevens achter en we nemen binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Zo krijgen we een beeld van wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.