Annemarie Bouwman

Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Focus op label: 40-60, 60+

Onderscheidend door: Attent, Positief, Creatief, Productief met oog voor detail

Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Annemarie Bouwman, getrouwd en moeder van twee kinderen. 

In mijn 15 jaar werkervaring bij human-interest programma’s als Man bijt Hond en de Reünie heb ik mensen uit alle lagen van de bevolking leren doorgronden en begrijpen door te luisteren naar hun levensverhaal. Dat vind ik het boeiendste wat er is: luisteren en vooral aanvoelen waar de kern zit van iemand intrigeert, wat hem of haar raakt en heeft gevormd. 

Nu hoor ik je denken: wat kan zij mij bieden als matchmaker? Het interviewen hoorde bij het werk, maar het past ook echt bij wie ik ben. Ik ben nieuwsgierig van aard, ik heb een oprechte interesse in de ander en weet goed door te vragen zonder iemand het gevoel te geven dat ze ondervraagd worden. Ik wil dat mensen zich op hun gemak voelen en dat het geen inquisitie wordt maar een vertrouwd informeel gesprek. 

Met mijn opgedane ervaring, open en eerlijke persoonlijkheid wil ik uiteindelijk samen met jou op zoek gaan naar de liefde. Zelf heb ik, in de tijd dat ik single was, ook gespeeddate en me ingeschreven bij een relatiebemiddelingsbureau. En uiteindelijk heb ik zelfs mijn man via deze weg gevonden. Dus ik weet hoe eng het kan zijn om je kwetsbaar op te stellen, leren om te gaan met een mogelijke mismatch maar toch het geloof in de liefde vast te houden. 

Een goede match is volgens mij niet te bepalen door een online persoonlijkheidstest of een optelsom van gelijke of tegengestelde eigenschappen. Daarom vind ik het bij DTNG. fantastisch dat ik elke klant persoonlijk leer kennen en aan de hand van persoonlijke gesprekken mensen aan elkaar mag voorstellen.

Niets geeft me meer plezier dan een fijne klik te creëren tussen mensen en te horen dat die fijne klik op termijn uitgroeit tot een prachtige relatie.

Lees meer op: Linkedin