Lotte Ditzel

Oprichter/Eigenaar en Matchmaker

Onderscheidend door: inlevingsvermogen, daadkracht en visie

Focus op label: 30-40, 40-60

Relatiebemiddelingsbureau DTNG.

DTNG. heb ik opgericht omdat ik, in mijn periode als single, niet tevreden was met de bestaande dating mogelijkheden. Ik was de online datingapps zat en zocht een betrouwbare organisatie die kritisch meedacht over wie ik was en wat ik zocht. Daarin stond ik niet alleen. Veel mensen in mijn omgeving worstelden met hetzelfde probleem: hoe kom ik aan een partner die bij me past, wie kan me daarbij helpen en wie kan ik daarin vertrouwen? Met mijn achtergrond als psycholoog en headhunter was het voor mij een logische stap om DTNG. te starten. Mijn missie? Ik wil een goede en integere dienstverlening aanbieden op het gebied van matchmaking en daarmee echt het verschil maken.

Over Lotte Ditzel

Naast eigenaar ben ik ook matchmaker. Ons proces begint met zelfkennis en daar kan ik je bij ondersteunen. Ik breng in kaart wie je bent, wat je hoopt te vinden en wat je te bieden hebt. Zo komen we samen tot de essentie en dat helpt je op weg naar een gezonde relatie. De basis daarvoor is de realisatie dat geluk in jou zit. De match die je dan maakt met een nieuwe partner is een aanvulling op je leven in plaats van een invulling.

Ik stel leuke vragen, kritische vragen en vooral vragen waar ik je over wil laten nadenken. Dat proces geeft je inzicht in jezelf, het verandert de manier waarop je in het leven staat én het vergroot de kans op een succesvolle match! Ik deel je enthousiasme en ik ben net zo blij als ik de perfecte match heb kunnen maken. Liefde is voor mij allesomvattend!

Lees meer op LinkedIn of luister naar dit interview (7 min) op BNR Nieuwsradio.