Angelien Ritmeester

Fotograaf

Ik ben een blije, zorgzame en empathische vrouw (met de nodige levenservaring) die graag voor anderen klaar staat en het beste in mensen naar boven wil halen. Ik kan niet zonder humor, maar vind het ook belangrijk om mij kwetsbaar op te stellen. Ik hou ervan om oprechte complimenten te geven omdat ik van mening ben dat dit de wereld mooier en liever maakt! Samen met mijn man en maatje Jurriaan genieten wij van onze dieren, dans, muziek en gezelligheid. Wij ontvangen graag vrienden om ze te verwennen met een lekker etentje.

Mijn achtergrond is HBO Bedrijfsinformatica. Vele jaren heb ik in de ICT gewerkt maar ik was er niet echt gelukkig. Ik werkte vanuit mijn hoofd maar niet vanuit mijn hart. Ik miste de bezieling!

Met het verhuizen vanuit Twente naar de Veluwe (voor mijn grote liefde) heb ik het roer omgegooid en ben mij fulltime op de fotografie gaan richten. Ik werk 15 jaar als zelfstandig fotografe. In deze periode heb ik diverse fotografie opleidingen gevolgd, maar ook trainingen in onder andere persoonlijke ontwikkeling, coaching, styling en visagie. Inmiddels heb ik meer dan 1000 succesvolle fotoshoots volbracht.

Ik zal jou in volle overgave begeleiden bij het ontspannen poseren. Als geen ander weet ik dat het heel ongemakkelijk kan zijn voor de camera. De fotoshoot vindt plaats in en rondom onze fantastische woonboerderij in Voorthuizen, in het midden van Nederland (met 100% privacy). En als jij het fijner vindt om de fotoshoot bij jou thuis te laten plaatsvinden dan kan dat ook natuurlijk. Zo kom jij het best tot je recht op de foto! 

Kijk voor alle mogelijkheden op www.profielfotoshoot.nl