❤ Relatiebemiddeing voor hoogopgeleiden singles ❤

Relatiebemiddeling voor hoogopgeleiden

Persoonlijke matchmaking voor hoogopgeleide vrijgezellen op zoek naar een vaste relatie.

Vrijblijvende kennismaking

DTNG. is er voor hoogopgeleiden op zoek naar liefde. Na jouw aanmelding via de website nemen we binnen 48 uur telefonisch contact met je op en plannen we een persoonlijk gesprek. Om voor jou de perfecte match te vinden zijn we benieuwd wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

Relatiebemiddeling voor hoogopgeleiden

We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk meteen weten. We bespreken samen het profiel en vertellen je waarom we denken dat hij of zij goed bij je past.

We begeleiden je gedurende het proces, we stellen kandidaten aan je voor en we hebben minstens iedere twee weken contact om te weten hoe het met je gaat en om de voortgang te bespreken. Na iedere date willen we natuurlijk heel graag weten hoe het gegaan is en of jullie op een tweede date gaan. Wel een leuke avond gehad, maar nog geen ‘chemie’ gevonden? In dat geval gaan we meteen weer voor je op zoek.

Jouw match is het meest succesvol in de juiste leeftijdsgroep, kies daarom hieronder eerst jouw leeftijd:

DTNG. is het relatiebemiddelingsbureau welke landelijk hoogopgeleiden helpt bij de zoektocht naar een partner voor een serieuze relatie. Het maakt voor het team van matchmakers niet uit waar je woonachtig bent en in welke regio je zoekt.

Vrijblijvend kennismaken

Inschrijfformulier vrijblijvend kennismaken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Amsterdam
Rotterdam
Utrecht
Den Haag
Groningen
Zwolle
Apeldoorn
Eindhoven
Maastricht

Relatiebemiddeling van DTNG. is betrouwbaar. We zijn transparant, integer en vertellen een eerlijk verhaal. Wij investeren in het contact met jou, staan open voor wat je zoekt en gaan discreet om met jouw informatie.

Onze daadkracht blijkt uit onze proactieve houding. We komen met voorstellen, we stellen vragen en we denken mee. En datzelfde verwachten we ook van jou. We stellen lastige vragen en dat mag jij ook doen.

Wij zijn kritisch in hoe we werken en met wie we werken. Wij vragen je om tijd en geld te investeren en 100% achter het proces te staan. We zijn dan ook niet voor iedereen de juiste keuze. Als we niet geloven in de kans op succes, dan zijn we daar duidelijk in. Wij zullen dan niet starten met de relatiebemiddeling.