Relatiebemiddeling voor hoogopgeleiden

Persoonlijke matchmaking voor hoogopgeleide vrijgezellen op zoek naar een vaste relatie.

Vrijblijvende kennismaking

DTNG. is er voor hoogopgeleiden op zoek naar liefde. Na jouw aanmelding via de website nemen we binnen 48 uur telefonisch contact met je op en plannen we een persoonlijk gesprek. Om voor jou de perfecte match te vinden zijn we benieuwd wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

Relatiebemiddeling voor hoogopgeleiden

We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk meteen weten. We bespreken samen het profiel en vertellen je waarom we denken dat hij of zij goed bij je past.

We begeleiden je gedurende het proces, we stellen kandidaten aan je voor en we hebben minstens iedere twee weken contact om te weten hoe het met je gaat en om de voortgang te bespreken. Na iedere date willen we natuurlijk heel graag weten hoe het gegaan is en of jullie op een tweede date gaan. Wel een leuke avond gehad, maar nog geen ‘chemie’ gevonden? In dat geval gaan we meteen weer voor je op zoek.

Jouw match is het meest succesvol in de juiste leeftijdsgroep, kies daarom hieronder eerst jouw leeftijd:

DTNG. is het relatiebemiddelingsbureau welke landelijk hoogopgeleiden helpt bij de zoektocht naar een partner voor een serieuze relatie. Het maakt voor het team van matchmakers niet uit waar je woonachtig bent en in welke regio je zoekt.

  Vul hier je gegevens in!

  We nemen na het ontvangen van je gegevens spoedig contact met je op.


  Jouw naam *


  E-mailadres *


  Telefoon


  Interesse In *
  30-4040-6060+

  Bericht


  Amsterdam
  Rotterdam
  Utrecht
  Den Haag
  Groningen
  Zwolle
  Apeldoorn
  Eindhoven
  Maastricht