Man

Ben je hoogopgeleid en man? Heb je een druk leven dat je graag met iemand zou willen delen? Ben je teleurgesteld geraakt door al het zoeken en past online daten niet goed (meer) bij je? Dan wordt het tijd voor de persoonlijke aanpak van DTNG.

Wij zijn een matchmaking voor hoogopgeleide vrijgezellen. Wij nemen je het werk uit handen door tijd voor je te nemen, jouw persoonlijke wensen en voorkeuren in kaart te brengen en voor je op zoek te gaan naar die perfecte match.

Wat je kunt verwachten lees je hieronder.

Persoonlijke matchmaking voor hoogopgeleide vrijgezelle mannen. Hoe werkt DTNG.?

Bekijk elke stap
arrow

Onze samenwerking begint met jouw aanmelding op onze site. We nemen binnen 48 uur telefonisch contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. We willen graag weten wie je bent, waar je voor staat en waarnaar je op zoek bent in een relatie. Zo zetten we samen de eerste stap naar de perfecte match.

Na het intakegesprek schrijven we een beknopte profielschets en we ontvangen hiervoor graag een leuke foto van je. Hierna gaan we meteen voor je op zoek!

We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het iets meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk direct weten. We bespreken samen het profiel en vertellen je waarom we denken dat zij goed bij je past.

Zijn jullie beiden enthousiast? Dan gaan jullie op date! Inspiratie nodig waar af te spreken? We helpen je graag. Als ervaringsdeskundigen kennen we de beste plekken om ongedwongen af te spreken. Na je date willen we natuurlijk heel graag weten hoe het gegaan is en of jullie op een tweede date gaan. Wel een leuke avond gehad, maar nog geen 'chemie’ gevonden? In dat geval gaan we meteen weer voor je op zoek.

De praktijk leert ons dat de eerste date binnen vier weken plaatsvindt. We zoeken een jaar lang intensief voor je en geven je eerlijke feedback en begeleiding. We houden je ook op de hoogte van het proces door elke twee weken contact met je op te nemen.

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Besluit je daarna om je bij ons in te schrijven dan bieden wij 3 pakketten aan.

Vrijblijvend kennismaken?

De perfecte match begint met een eerste gesprek. Laat je gegevens achter en we nemen binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Zo krijgen we een beeld van wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.

  Bekijk hier een selectie van onze vrouwelijke klanten