Nieuw: label speciaal voor 60+

Lotte Ditzel | donderdag 28 maart 2019

Matchmaking Bureau DTNG. uit Laren lanceert een 60+ label en bemiddelt nu ook senioren in de liefde. Door een enorme toename van aanmeldingen in de leeftijd 60+ is matchmaking bureau DTNG. hiertoe gekomen.

EENZAAMHEID ONDER 60+
De eenzaamheid onder 60-plussers neemt toe. Door scheiding of ziekte komen steeds meer ouderen alleen te staan. In 2015 publiceerde het CBS* al cijfers over de sterke toename van scheidingen onder ouderen: vroegen in 2004 nog 2.000 60-plussers een scheiding aan, in 2014 waren dit er 5.300, ruim 2,5 keer zoveel dus!

Een leuke nieuwe partner is zeer gewenst, maar waar kom je hem of haar tegen? Op de datingsites of op de sportclub is de spoeling voor deze groep veel te dun; de eigen sociale kringen zijn meestal al jaren stabiel dus is de kans dat daar opeens die ene leuke nieuwe liefde voorbijkomt klein. Matchmaking bureau DTNG. springt in dit gat.

Om deze nieuwe groep optimaal te kunnen bedienen heeft DTNG. speciaal een senior matchmaker aangetrokken. Marinus Ditzel is zelf een 60-plusser en heeft jarenlange ervaring als CEO van een grote internationale organisatie. Marinus: “Ik werk graag voor en met mensen die, net als ik, wat meer levenservaring hebben. Mensen die op zoek zijn naar authenticiteit en graag een nieuwe stap nemen. Dat zijn voor mij de voorwaarden én de kansen om twee mensen te verbinden die op dezelfde golflengte zitten. Daar help ik graag bij!”

NIEUWE RELATIE ALS AANVULLING, GEEN INVULLING
Het verschil met andere datingsites is dat DTNG. echt ‘op maat’ gemaakte dates voorstelt. Kwaliteit boven kwantiteit. DTNG. matcht personen op basis van gelijkenissen in normen, waarden, intelligentie, interesse en levensstijl. Hierbij gaan de bevlogen matchmakers een stapje verder en kijken zij ook buiten de huidige database om de perfecte match voor te stellen. Uitgangspunt van de service is gelijkwaardigheid, dit zorgt voor een langdurige interessante en comfortabele relatie.

“Goede relaties beginnen bij het écht kennen van jezelf”, aldus relatie-experts en eigenaresses Lotte en Marie-José “Zo wordt een nieuwe relatie geen invulling maar een aanvulling”.