De Vijf Leukste Date Locaties Door Het Land!

Merel Nijman | woensdag 25 augustus 2021

Het is zomer in Nederland! Dit is helaas niet altijd te merken aan het weer, maar dat mag de pret niet drukken. Iedereen heeft weer zin om eropuit te gaan dus laat dat daten maar beginnen. De Matchmakers van DTNG. hebben de vijf leukste date locaties door het hele land uitgezocht en op een rijtje gezet! Lees ze hieronder.

1. Dinner in Motion (Eindhoven)

Dit is een 360 graden restaurant. Uit eten terwijl om je heen en op tafel de meest prachtige beelden verschijnen. Hier geniet je van een culinaire reis met een uitgebreid (meerdere) gangen diner. Als je houdt van een spectaculaire beleving tijdens je date is dit zeker een aanrader! 

https://www.dinnerinmotion.nl/

2. Dukdalf (Kerkdriel)

Dit is een restaurant met prachtig uitzicht op de haven en een magische zonsondergang. Het is een locatie om te borrelen, lunchen of dineren. Het eten is fantastisch en ze hebben heerlijke rosé. De uitstraling van het restaurant is een mix van bourgondisch en modern. Iedereen zal zich hier thuis voelen, dus de perfecte plek voor een date!

https://restaurantdukdalf.nl/

3. Zuster Margaux (Amersfoort)

Zuster Margaux is een wijnbar gelegen in hartje Amersfoort. Deze wijnbar zit in het stadsklooster Mariënhof, dit is een unieke en prachtige locatie. Tussen de oude stadsmuren kun je in alle rust genieten van fijne gesprekken met heerlijke wijn en lekkernijen. De ideale locatie voor een date als jullie van goede wijn houden.

https://www.zustermargaux.nl/

4. Slangevegt (Breukelen)

Buitenplaats Slangevegt is een unieke locatie aan de Vecht tussen Utrecht en Breukelen. Het is een erg romantische ligging aan het water. Op nog geen 100 meter loopafstand bevindt zich Logement aan de Vecht hier kun je genieten van een heerlijk verblijf. Dit is ideaal voor een date die na een hapje eten nog niet ten einde is gekomen.  

https://slangevegt.nl/

5. Café Colette (Haarlem)

Café Colette is een Franse bistro met klassieke gerechten en een prettige sfeer. Het zit gelegen op de Oude Groenmarkt en heeft ook een groot buitenterras. Dit café haalt Parijs naar Haarlem met onder andere heerlijke oesters en steak tartaar. Een heerlijk plekje dus voor je date. Over al deze locaties zijn wij erg te spreken. Stuk voor stuk bieden zij goede service met lekker eten en de beste wijnen. Ze zitten allemaal op toplocaties en door het hele land dus voor iedereen zit er wat bij! Veel date plezier ☺ 

https://cafecolette.nl/