Kort interview met Lotte Ditzel

Lotte Ditzel | vrijdag 12 mei 2017

Waarom ben je DTNG. Exclusive begonnen?

Begin 2016 ben ik matchmaking bureau DTNG. gestart vanuit de overtuiging dat er serieuze behoefte is aan een persoonlijke benadering binnen de datingmarkt. En dan met name voor de groep 30+ hoogopgeleide Amsterdammers. Dit bleek een gat in de markt!  

Gaandeweg kwam vanuit mijn netwerk steeds meer de vraag naar een meer exclusieve aanpak. Met name de succesvolle, hoogopgeleide mannen en vrouwen in de leeftijd 40+ heeft behoefte aan een ‘aanpak op maat’ en willen zich niet beperken tot een regionale benaderingswijze. Zij vinden het fijn om de hele search uit handen te geven en hechten veel waarde aan privacy. Zodoende heb ik het label DTNG. Exclusive opgezet. Binnen dit label kunnen we echt de tijd nemen voor mensen, we komen thuis langs en gaan heel gericht op zoek. We garanderen binnen een tijdsbestek van 3 tot 4 maanden minimaal drie interessante dates op niveau. Dit geeft voor beide partijen veel voldoening.

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond en het team waarmee je werkt?

Vanuit mijn professionele ervaring als psycholoog, headhunter, vrijgezel én matchmaker heb ik passie voor het verbinden van mensen. Ik ben een natuurlijke netwerker en heb oprecht interesse in de mens. Ik weet hoe ik mensen goed moet leren kennen, kan snel tot de kern komen en kan zo de juiste connectie vinden tussen verschillende persoonlijkheden. Mijn grote netwerk helpt daarbij om snel een geschikte match te vinden. Op dit moment werken we met een team van 4 Ambassadors. Allemaal super slimme en gedreven dames die net als ik heel graag mensen gelukkig maken in de liefde!

Wat is volgens jou de succesformule voor een goede relatie?

Voor het creëren van een goede relatie begint alles eerst met de IK vraag. Ben je happy met jezelf? Weet je wie je bent? Waar je voor staat? Wat je te bieden hebt? En wat je gelukkig maakt? Zonder heldere antwoorden op deze vragen wordt het lastig een nieuwe relatie aan te gaan. Het intakegesprek met bijbehorende test biedt de mogelijkheid antwoorden op deze vragen te formuleren.

Daarnaast houdt een goede relatie met name stand wanneer er sprake is van gelijkgestemdheid op het gebied van normen en waarden, denkniveau en gezamenlijke interesses.

Ben je happy met jezelf en is er voldoende gelijkgestemdheid dan wordt een nieuwe relatie een aanvulling en geen invulling. Tot slot zorgt een gezonde dosis vrijheid binnen een relatie ook voor geluk. Opvallend is dat mensen die dit ‘vrijheidsgevoel’ ervaren juist meer bij elkaar willen zijn.  Liefde en genegenheid met behoud van eigen identiteit!