DTNG. sponsor OET

Lotte Ditzel | woensdag 12 juni 2019

DTNG. sponsor OET- juni 2019

Geluk in het spel betekent lang niet altijd ongeluk in de liefde. Sterker nog, samen sporten leidt vaak tot mooie vriendschappen en soms zelfs tot de liefde van je leven! Immers, tijdens de 3e helft mag er ook gescoord worden 😉
Dit gegeven, gecombineerd met onze liefde voor hockey heeft ons ertoe gedreven sponsor te worden van OET – Oud Eindhoven Toernooi! Daarnaast laten wij alle hockeyers dit weekend door een roze bril kijken, want we delen deze prachtige roze zonnebrillen uit. Zien je we jou daar? Dan krijg jij van ons de nu al befaamde OET-zonnebril.

Het “Oud-Eindhoven-Toernooi” is het grootste en het gezelligste hockeytoernooi voor senioren, dat ieder jaar tijdens het pinksterweekend georganiseerd wordt op hockeyclub Oranje-Rood in Eindhoven.
Het 48e toernooi zal plaats vinden op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni te Eindhoven.

Verschil tussen teamsport en individuele sport

Individuele sporters als boxers of snowboarders ondervinden meer voordelen van een verliefdheid dan degene in een teamsport. Mogelijk omdat de rest van het team aanstekelijk werkt als het aankomt op de nodige motivatie en obsessie om te winnen. Niet alleen de romantische liefde heeft namelijk een motiverend effect als het op sport aankomt, ook familie en vrienden schijnen krachtinspanningen een enorme boost te kunnen geven. Denk aan ouders, vrienden en kinderen, die met spandoeken langs de lijn staan bij een marathon. Of teamgenoten die aanmoedigen om nóg beter te sporten. Goed nieuws dus voor de singles onder ons! Zo hoeven ook zij allerminst bang te zijn om wederom als laatste voor het team gekozen te worden. Bring it on!

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.