De 5 beste dates in de zomer

Lotte Ditzel | woensdag 26 juni 2019

DTNG. bedacht vijf activiteiten voor een hete date in de zon. Liefde brengt immers al een lading aan warme gevoelens met zich mee en nu er een heuse hittegolf door het land raast, kan het al helemáál knap lastig zijn om het hoofd koel te houden. Het goede nieuws is dat dit niet hoeft. Op naar een zwoele, zinderende zomer!

Ga toch fietsen

Wist je dat er in Nederland meer fietsen dan mensen zijn? Of jullie nou een old school ANWB-stel zijn of het op een oude fiets moeten leren, volgens de wetenschap voltrekt het fietsproces zich volledig geautomatiseerd in onze hersenen. Grote kans dat jullie date al net zo op rolletjes zal verlopen. Fiets bijvoorbeeld eens langs bij een van deze wijnbarren: http://Dtng.nl/leukste-wijnbarretjes-in-midden-nederland. Kan je lekker een extra glaasje drinken want niemand hoeft achter het stuur te kruipen. Of maak eens een tochtje door de bollenstreek en sluit af op het strand in Zandvoort of Bloemendaal. Dat brengt ons meteen op het volgende idee…  

And the beach goes on

De zon die in de zee verdrinkt en jullie ondertussen in elkaars ogen. Het leven kan zo simpel zijn. Ingrediënten die deze romantische (sun)setting afmaken: wat hapjes, flesje wijn en een kleedje om later op de avond evt. nog onder te kruipen als jullie je opmaken voor een fonkelende sterrenshow. Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen? 

Soft, sweet and sticky

Dacht je dat het bijna niet kleffer kon in deze hitte? Wij weten wel beter.  Koop een wegwerpbarbecue, stick together met meegebrachte marshmallows op een heuse mini BBQ date in de natuur. Zoet hoor!

Movie Night

In deze tijden van ‘Netflix & chill’ is film kijken met een date niet meer wat het is geweest. Tel daarbij op dat we in deze temperaturen liever van alles uittrekken en we snappen dat een dergelijke date met de (verkeerde?) bijbedoelingen zo geboren is. Ga daarom voor een variant op deze klassieker en houdt een romantische movie night in een outdoor bioscoop. Dé manier is om wat dichter tegen elkaar aan te kruipen. Deze vinden wij heel fijn: http://outdoor cinema.nl

Varen

‘Liefde is: je eigen koers naar geluk varen.’ En hoe kan dat nou beter dan op het water? Vermijd overvolle terrassen of een tafeltje in de schaduw en gooi het over een andere boeg. Gegarandeerd zon, waarin jullie het stralende middelpunt zijn. Pak het grootscheeps aan met een picknickmand vol lekkers en stap samen in het (huwelijks)bootje.