Zorgzame, attente vrouw zoekt wereldse man met een groot hart

Vrouw | 30-40

Facts: 37 jaar, woonachtig in het midden van het land

Een lieve, zorgzame en intelligente vrouw met pit. Ze heeft een verzorgd uiterlijk en met haar blauwe ogen en blonde lange haren is ze een zeer warme en charmante verschijning. Niet alleen in haar werk als HR-manager maar ook privé is ze voor velen een luisterend oor.

Na de Middelbare School is ze in Amsterdam (WO) gaan studeren. Het was een leuke studententijd waar ze veel vriendschappen voor het leven heeft gesloten. Ze is inmiddels een professional in haar werk en heeft een goed gevoel voor wat er speelt binnen een organisatie. Ze is sensitief en heeft een sterke leiderschapsstijl.

In haar vriendenkring wordt ze omschreven als loyaal, attent en zorgzaam. In haar vrije tijd speelt ze zo af en toe piano en is ze op de tennis- of golfbaan te vinden. Daarnaast houdt ze van lekker uit eten gaan, een avondje bioscoop of het theater. Ze kan hard werken, maar als ze op vakantie gaat, wil ze tot rust komen. Dan geeft ze de voorkeur aan luxe en ontspanning. Toch kan je haar ook blij maken met een wintersportvakantie of stedentrip.

Ze is er op dit moment in haar leven aan toe, om met de juiste man, een mooie toekomst op te bouwen. Ze vindt het aantrekkelijk als een man een brede interesse in de wereld heeft, eerlijk en betrouwbaar is en weet wat hij wil. Een man die net als zij een groot hart heeft, lief en ondernemend is. Hij leeft gezond en mag best wat extravert zijn. Graag is hij werelds/open-minded, integer en sportief. Samen veel lachen en van het leven genieten, elkaar de vrijheid gunnen, maar ook er voor elkaar zijn, dat is waar ze naar uitkijkt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Zorgzame, attente vrouw zoekt wereldse man met een groot hart

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.