Vrouw met klasse zoekt charmante, spontane man met humor

Vrouw | 60+

Facts: 64 jaar, woonachtig in Utrecht

Ze is intelligent, heeft een warme uitstraling en ziet er goed verzorgd uit. Met haar open persoonlijkheid is ze makkelijk in de omgang en met haar slanke postuur en stralende lach is ze een aantrekkelijke vrouw om te zien. Ze heeft een internationale achtergrond en heeft een tijd als vertaler/tolk gewerkt. Later startte ze een instituut voor schrijfcursussen en -opleidingen. Schrijven doet ze nog steeds graag. Ook werkt ze met plezier als voedingscoach.

Naast die succesvolle, ondernemende vrouw, is ze ook een zorgzame moeder en een leuke attente vriendin die houdt van gezelligheid. Een vrolijke en positief ingestelde vrouw die voor iedereen die het nodig heeft een luisterend oor is. Ze houdt enorm van lachen! Ze heeft een brede interesse in de wereld, zit in een boekenclub, houdt van bridgen, doet aan yoga en ze wandelt graag. In haar vakanties wil ze graag een mix van cultuur en natuur.

Ze zorgt echt voor haar eigen geluk en heeft op dit moment een goed leven. Het enige wat ontbreekt is die ene leuke man, omdat het gewoon leuker is om samen het beste uit de dag te halen en om samen plannen te maken voor een avondje theater, bioscoop of samen een terrasje pakken in de stad. Ze vindt het cruciaal dat je in een relatie met elkaar in gesprek blijft en elkaar blijft verrassen. In kleine attenties en gebaren laten zien dat je belangrijk voor elkaar bent.

De man die goed bij haar past is een verzorgde, spontane, charmante man die blij wordt van gezelligheid om zich heen. Een distinguished gentleman. Hij gaat mee met zijn tijd, staat nog ondernemend in het leven en heeft een brede interesse in de wereld. Humor en empathie zijn belangrijke elementen die ze in een relatie zoekt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Vrouw met klasse zoekt charmante, spontane man met humor

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.