Knappe man (succesvol ondernemer) zoekt charmante, sprankelende dame!

Man | 40-60

Facts: 49 jaar, woonachtig in Amsterdam

Hij heeft een energieke en jeugdige uitstraling van een jonge veertiger. Hij is een sympathieke man en een knappe verschijning om te zien. Hij woont op een prachtige plek in Amsterdam.

Na een fijne jeugd in een hechte familie, is hij op 18 jarige leeftijd naar Oxford vertrokken. Hij heeft daar 2 jaar internationaal VWO gedaan. Hierna is hij Economie (WO) gaan studeren en lid geworden van het corps. Hij kijkt terug op een hele gezellige studententijd, waar hij nog steeds goede vriendschappen aan heeft overgehouden. Met veel plezier is hij altijd in Amsterdam blijven wonen.

Hij heeft 20 jaar van zijn carrière in de vastgoedwereld bij diverse toonaangevende bedrijven gewerkt. Inmiddels runt hij een eigen vastgoedbedrijf. Hij is zeer gedreven en gepassioneerd in wat hij doet en werkt met veel plezier en succes als ondernemer.

In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit, kan hij genieten van goed gezelschap, borrelen, een gezellig feestje, een avond met vrienden lekker (uit)eten, koken, lunchen of dineren, in goede restaurants of een gezellige bar. Hij houdt van goede wijnen en een goed gesprek. Naast al dat lekkere eten en drinken, zorgt hij goed voor zichzelf en voldoende ontspanning, en is hij graag sportief en actief bezig. Twee keer per week traint hij met een personal trainer, verder houdt hij van golfen, kitesurfen (oa in Bonaire) skiën (met familie en vrienden), varen, suppen of wandelen.

Hij heeft al veel van de wereld mogen zien en diverse mooie reizen gemaakt. Hij gaat graag binnen of buiten Europa erop uit, waar hij graag een museum bezoekt en de leukste restaurants weet te vinden. Wanneer hij op reis is verblijft hij graag in een goed hotel of een mooie villa, is hij liever actief bezig, dan alleen maar luieren op het strand, maar gezellig lunchen op het strand doet hij graag. Verder houdt hij van muziek, gaat hij graag naar cabaret, musea of concert in Amsterdam.

Hij is toe aan een “long term commitment” met een vrouwelijke en knappe dame. Graag is ze slank, tussen de halverwege 30 en begin 40, sprankelend en heeft ze een warme persoonlijkheid. Ze is ondernemend, een familiemens, lief, sociaal, spontaan, neemt ook graag het initiatief en ze heeft een goed gevoel voor humor. Graag doet ze haar eigen ding, staat ze onafhankelijk in het leven en durft ze ook tegengas te geven. Mocht ze nog een kinderwens hebben dan staat hij daar zeker voor open.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Knappe man (succesvol ondernemer) zoekt charmante, sprankelende dame!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.