Warme, ondernemende, avontuurlijke vrouw zoekt gepassioneerde, charmante man

Vrouw | 40-60

Facts: 47 jaar, 1.63m lang, woonachtig in Antwerpen

Een ondernemende, warme en avontuurlijke vrouw en trotse moeder van een zoon. Ze maakt een open en vrolijke indruk en trekt je aandacht met haar innemende blauwe ogen en open uitstraling. Ze heeft halflang blond haar, een vrouwelijk postuur en een mooie kledingstijl.

Ze studeerde Economie in Antwerpen, wat voor haar echt een verademing was. De reuring van de stad in combinatie met de ontwikkeling van meisje naar vrouw. Later volgde ze opleidingen NLP en Relatie- en Communicatiewetenschappen tijdens het weekend. Een intelligente dame met een passie voor de medemens, dat is ze zeker!

Ze startte haar loopbaan in het onderwijs en is later de recruitment ingegaan. Ze heeft een toptijd gehad en diverse managementfuncties succesvol ingevuld. Ze woonde ook 6 jaar met veel plezier in Nederland. De liefde bracht haar daar. Met alle kennis en ervaring op zak besloot ze te gaan ondernemen, ze startte een eigen bedrijf en verkocht het een aantal jaren later succesvol. Ze runt nu een nieuw bedrijf waarin ze ambitieuze (high-end) ondernemers coacht. Ze doet dit met heel veel passie en plezier en haalt enorm veel energie uit haar werk. Uiteraard in goed balans met de zorg voor haar zoon en voldoende tijd voor zichzelf. Wat verder opvalt aan haar is haar reislust! Ze heeft een aantal jaren in Spanje en op Ibiza gewoond en runde haar business van daaruit. Ze heeft er nog altijd een woning die ze momenteel verhuurt.

Ze leeft een fijn leven en hecht veel waarde aan het maken van nieuwe herinneringen, belevenissen en ervaringen. Ze gaat er graag op uit, is vaak op reis, houdt van schoonheid en hecht minder waarde aan status en oppervlakkigheid. Spiritualiteit speelt ook een rol in haar leven.

Een man die bij haar past is -net als zij zelf – gepassioneerd en succesvol in wat hij doet. Een man met een open mindset, een nieuwsgierige kijk op de wereld en een ondernemende en actieve way-of-life. Hij is vlot, sociaal, daadkrachtig, ontwikkeld en charmant. Hij houdt van reizen en gaat er graag op uit. Ze zou het leuk vinden als hij ook kinderen heeft, maar dat is geen must. Verder heeft ze het enorm naar haar zin in Antwerpen, maar staat ze er ook voor open om te verhuizen voor de liefde.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Warme, ondernemende, avontuurlijke vrouw zoekt gepassioneerde, charmante man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.