Intelligente, creatieve en sociale jongedame zoekt lange intellectuele mannelijke man

Vrouw | 30-40

Facts: 34 jaar, woonachtig in Amsterdam

Een vrouw met een open en warm karakter die gemakkelijk contact maakt. Zij heeft een vrouwelijke verzorgde uitstraling, kastanjebruin halflang haar, een lang (1.75m) slank postuur en opvallend mooie grote blauwe ogen. Voordat zij in Amsterdam belandde, studeerde zij rechten aan het Utrecht Law College. Zij woonde in Utrecht in een studentenhuis en genoot zichtbaar van de vrijheid en onafhankelijkheid die het nieuwe leven als student haar bood. Tegen het einde van haar bachelor verruilde zij het kleine Utrecht voor de bruisende wereldstad Londen. Het was een heerlijke tijd waarin zij nog meer op eigen benen kwam te staan, nieuwe vriendschappen sloot, haar eerste liefde ontmoette en als actrice onderdeel uitmaakte van een Londens theatergezelschap. Na het behalen van haar master strafrecht aan de Universiteit Utrecht, besloot zij af te reizen naar een van de gebieden in de wereld waar de impact van het strafrecht het allergrootst is: de staat Texas in de Verenigde Staten, waar zij stage liep op een advocatenkantoor. Toen zij terugkeerde in Nederland had de advocatuur haar gegrepen en ging zij solliciteren bij een groot advocatenkantoor aan de Amsterdamse Zuidas. Zij werd aangenomen en heeft daar een aantal jaar gewerkt als advocaat alwaar zij zich met veel plezier verder in het financieel-economisch strafrecht heeft verdiept. Na haar master rechtsfilosofie is zij gaan werken voor de rechterlijke macht; recentelijk in de functie van rechter-plaatsvervanger.

Zij hecht grote waarde aan goede vriendschappen en heeft een warme band met haar familie. Goede vrienden en familie zijn altijd van harte welkom bij haar thuis om samen een hapje te eten en gezellig te borrelen. Tegelijkertijd krijgt zij ook energie van nieuwe ontmoetingen. Vroeger speelde zij graag tennis, tafeltennis en hockey, maar inmiddels gaat zij liever regelmatig een rondje hardlopen, al wil zij het tennissen graag weer gaan oppakken. Daarnaast is zij super creatief en een getalenteerd tekenaar.

Zij is te omschrijven als spontaan, onbevangen, attent, belangstellend, opgewekt, energiek, zorgzaam, lief, gevoelig en loyaal. Zij heeft in het verleden een aantal relaties gehad en heeft ook een aantal jaar samengewoond. Zij ziet zichzelf graag samen met een sociale, warme, belangstellende, breed geïnteresseerde, extraverte, ondernemende en mannelijke man die positief in het leven staat en een goed gevoel voor humor heeft. Iemand die haar ziet, haar kan uitdagen, waar nodig tegengas geeft, maar haar ook zeker in haar waarden laat. Verder staat hij relaxed en open in het leven, neemt hij initiatief, vindt hij het leuk er spontaan op uit te gaan in de stad of de natuur, is hij maatschappelijk betrokken en heeft hij niet alleen oog voor haar maar ook voor zijn medemens. Idealiter is hij lang (1.90m+) heeft hij een sportief tot normaal postuur, een volle bos haar en is hij WO-opgeleid. Belangrijker nog is dat hij net als zij de wens heeft in de toekomst een gezin te stichten en samen oud te worden.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente, creatieve en sociale jongedame zoekt lange intellectuele mannelijke man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.