Sportieve, intelligente en vriendelijke man zoekt sportieve vrouw met natuurlijke uitstraling

Man | 30-40

Facts: 37 jaar, woonachtig regio Eindhoven

Hij komt in het begin rustig en bescheiden over, maar zodra je met hem in gesprek gaat merk je al snel dat hij over zowel veel diepgang als humor beschikt. Hij heeft een sprekend gezicht met mooie blauwe ogen, half lang haar en een lang (1.92m) slank postuur. Hij is opgegroeid met drie zussen en kijkt terug op een liefdevolle en fijne jeugd.

Hij is gedreven, een tikkeltje perfectionistisch en ambitieus. Hij studeerde Computer Science aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde zijn PHD. Hij werkt als Software Architect voor een grote internationale fabrikant van medische technologie waar hij met zijn team verantwoordelijk is voor medische apparatuur. Hij geniet volop van zijn werk en het werken met collega’s. Hij ontwikkelt systemen en kan zowel vanuit kantoor als vanuit huis werken. Hij is enorm meegaand, betrokken en attent! Hij kan ook erg genieten van leuk sociaal contact met vrienden en collega’s, zo lang hij niet in het middelpunt van de belangstelling hoeft te staan.

In zijn vrije tijd is hij zeer vaak buiten te vinden. Hij is als kind begonnen met atletiek en hij heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een actieve hardloper. Hij loopt bijna dagelijks een rondje door de bossen dicht bij zijn woning en doet aan wedstrijden trailrunning mee. Hij is super fanatiek, doelgericht en daadkrachtig. Blijven groeien en ontwikkelen is iets waar hij veel mee bezig is. Zo leert hij momenteel keyboard spelen en dat gaat hem goed af. Hij heeft een gezonde levensstijl en kookt graag een vegetarische maaltijd. Wel kun je hem zo nu en dan verblijden met een goed glas whisky of een speciaal biertje. Ook op reis gaan is iets wat hij graag doet.

Een dame die bij hem past is sportief (zowel qua geest als fysiek), heeft haar eigen sociale leven en mag gerust wat meer extravert zijn dan hij. Het is een grote pre wanneer ze van reizen houdt en meer een ochtendmens dan een avondmens is. Hij valt op een lange, slanke dame met een mooie oogopslag en een lieve natuurlijke uitstraling. Mocht hij de vrouw van zijn dromen ontmoeten dan staat hij zeker open voor het stichten van een gezin.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sportieve, intelligente en vriendelijke man zoekt sportieve vrouw met natuurlijke uitstraling

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.