Warme (blonde) vrouwelijke ondernemer zoekt man met sterke persoonlijkheid

Vrouw | 40-60

Facts: 53 jaar, woonachtig in directe omgeving van Utrecht

Ze is een vrouwelijke vrouw met een krachtige uitstraling. Opgegroeid in een warm en hecht ondernemersgezin. Het ondernemerschap zit ook duidelijk in haar bloed. Ze runt een succesvol bureau voor interim-management.

Ze heeft een ontzettend warme persoonlijkheid en ze weet goed wat ze wil. Ze heeft een brede interesse in mensen, kan goed luisteren en heeft ook zeker iets te vertellen. Ze is leergierig, heeft oog voor detail en wil het leven ten volle leven. Ze heeft een hechte band met haar vrienden, familie, en haar twee (jong)volwassen zonen (18 en 20 jaar). Zoals het een echte ondernemer betaamt, is ze zeer initiatiefrijk en ze vindt het leuk als haar toekomstige partner dat ook is.

Ze doet haar werk met veel plezier maar ze houdt zeker ook van ontspanning op zijn tijd. Dat vindt ze op de skipiste of op het water varend in haar sloep. Het woord vervelen of saai komt niet voor in haar woordenboek. Ze is echt een gezelschapsdier. Ze vindt niets leuker dan met vrienden of familie urenlang te tafelen. Ze houdt van reizen, mooie kleding en ziet er graag verzorgd uit.

Ze heeft haar leven prima voor elkaar: een bloeiend bedrijf, een warm thuis, een grote vriendenkring. Het enige wat ontbreekt (na haar scheiding) is een leuke man. Ze vindt het cruciaal dat in een relatie ieder zijn eigen leven leidt, maar dat je niet náást elkaar gaat leven. “Elkaar wel de ruimte geven, maar ook belangstelling tonen voor elkaars verhalen en gevoelens”.

Bij haar past een man die weet wat hij wil met een fijn eigen (sociaal) leven. Humor, eerlijkheid, wederkerigheid, samen de toekomst in met respect voor elkaars verleden. Een showstopper voor haar is een man die nogal vol is van zichzelf.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Warme (blonde) vrouwelijke ondernemer zoekt man met sterke persoonlijkheid

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.