Ondernemende, loyale dame zoekt krachtige, energieke familieman

Vrouw | 30-40

Fact: 36 jaar, omgeving Alkmaar

Zij is een ondernemende, eerlijke en loyale dame. Een knappe brunette om te zien, vrouwelijk met een goed gevoel voor stijl. Ze is recht door zee en maakt gemakkelijk contact. Samen met haar kinderen woont ze in de regio van Alkmaar. Ze komt uit een echte ondernemersfamilie en gaat graag verschillende uitdagingen aan.

Ze heeft kort in het familiebedrijf gewerkt. Echter merkte ze dat ze graag wilde groeien en haar vleugels uit wilde slaan. Ze is met een grote passie voor mode haar eigen kledingzaak gestart. Deze onderneming heeft ze twee jaar met veel liefde gerund. Ze is onlangs gestart met de bouw van (vakantie)woningen voor lange termijn verhuur en korte termijn verhuur. Ze is gepassioneerd en heeft goed voor ogen hoe het zal worden. Nu haar kinderen naar school gaan voelt dit als een fijne nieuwe fase in haar leven.

In het verleden heeft ze paard gereden, nu houdt ze ervan om sportief bezig te zijn in de sportschool. Daarnaast kun je haar heel blij maken met een weekendje weg, winkelen, films kijken, muziek luisteren, en uit eten gaan. Reizen en dingen van de wereld zien, vindt ze heel leuk! Ze komt al van jongs af aan in Oostenrijk en heeft daar ook een woning. Ze is te omschrijven als een dromer en een doener. Ze is open, zelfstandig. Alhoewel ze sterk en onafhankelijk over komt is ze ook echt een gevoelsmens en staat ze voor iedereen klaar. Ze staat positief in het leven en vindt het belangrijk om haar sociale contacten – vele diverse vriendschappen – te onderhouden.

In het verleden heeft ze een aantal lange relaties gehad. Ze werd vroeg moeder en kijkt terug op een liefdevolle relatie waarin ze allebei, helaas tevergeefs, veel moeite hebben gedaan om de relatie te kunnen behouden. Ze heeft veel geleerd van haar vorige relaties, voelt goed aan wat voor man bij haar past en kijkt er enorm naar uit om haar leven weer te delen met een partner. Belangrijk is dat hij lief en zacht is van karakter, gek is op kinderen en altijd in is voor een dolletje. Een verzorgde man met een open en sterke uitstraling, een bourgondische inslag en die net als zij echt kan genieten van het leven. Hij heeft een opgeruimd karakter, is lief, heeft humor en kan haar supporten in hetgeen wat ze doet. Hij ziet haar voor wie ze is en waar ze vandaan komt, en geeft haar het gevoel dat ze zichzelf kan zijn. Een familiemens met een positieve mindset, spontaan, energiek, actief en ondernemend. Hij is down-to-earth en rustig, en hij kijkt er naar uit om samen met haar een team te vormen!

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Ondernemende, loyale dame zoekt krachtige, energieke familieman

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.