Intelligente, sociale en vriendelijke man met Surinaamse roots zoekt ondernemende Hollandse dame

Man | 30-40

Facts: 35 jaar, 1.75m lang en woonachtig in Rotterdam

Een knappe man om te zien met zijn vriendelijke donkere ogen, volle bos haar, prachtige witte lach en atletische postuur. Hij maakt een galante en rustige indruk en woont in een mooi modern ingericht appartement in Rotterdam.

Opgegroeid in een traditioneel Surinaams gezin. Een vooruitstrevende en gepassioneerde man. Hij is ondernemend en heeft sinds kort zijn eigen bedrijf waarin hij interim diensten verleent aan financiële instellingen op het gebied van financieel economische criminaliteit. Na zijn opleiding Bedrijfseconomie heeft hij zich binnen het bankwezen flink omhoog gewerkt. Tijdens zijn werkzaamheden heeft hij ook nog een master gevolgd in Management zodat hij een meer coördinerende rol kan beoefenen.

Met al deze mooie ontwikkelingen zou je bijna denken dat hij weinig tijd heeft voor zichzelf, maar niets is minder waar. In de hoek van zijn appartement staat een prachtige piano waar hij een aardig deuntje op kan spelen. Daarnaast houdt hij van koken en kijkt hij er naar uit om net als zijn moeder in de toekomst heerlijk Surinaams te kunnen koken. Ook sport hij zo’n 3x per week en gaat hij graag de natuur in. Hij zoekt voor zijn vakanties dan ook liever de landen uit waar hij zich kan verwonderen om het prachtige uitzicht, de ongerepte natuur en waar hij nieuwe mensen kan leren kennen.

In het verleden heeft hij een aantal relaties gehad en ondervonden dat hij het erg fijn vindt om samen met iemand te zijn en veel leuke dingen te ondernemen. Belangrijk voor hem is dat ze kan lachen om zijn droge humor, ze zich net als hij wil blijven ontwikkelen en een actieve levensstijl heeft. Emotionele intelligentie van binnen en een Hollandse schoonheid van buiten, dat is de perfecte combinatie voor hem. Net als hij heeft ze in de toekomst de wens om een gezin te stichten.

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente, sociale en vriendelijke man met Surinaamse roots zoekt ondernemende Hollandse dame

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.