Vrolijke, slanke dame zoekt spontane man met veel levensenergie!

Vrouw | 40-60

Facts: 53 jaar en woonachtig in Breda

Een charmante, sportieve, aantrekkelijke dame met een warme uitstraling. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze heeft een slank postuur en is erg sportief. Ze woont op een fijne plek in Breda.

Ze kijkt terug op een hele fijne jeugd waarbij ze veel in de natuur was en genoot van sociale contacten en sportieve activiteiten. Na de Middelbare school is ze Rechten gaan studeren. Ze kijkt terug op een hele gezellige studententijd en studeerde af in Nederlands Recht.

Met haar ex-man woonde ze een tijd in Amsterdam. Samen kregen ze drie kinderen en toen de kinderen klein waren, is het gezin naar Breda verhuisd. Maar in Amsterdam voelt ze zich nog steeds thuis. Ze is sowieso niet zo “honkvast” en zou op termijn best voor de liefde willen verhuizen. De band met de kinderen is hecht en de relatie met haar ex is ook goed. Alleen de jongste (15) woont nog thuis.

Ze heeft een vrije geest, haar hart op de goede plek en staat graag voor een ander klaar. Thuis maakt ze het altijd gezellig, ook als ze alleen thuis is steekt ze het haardje aan. Ze kan enorm genieten van lekker eten, een mooi gedekte tafel, gezelligheid met vrienden en familie. Ze heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel en geeft om de schoonheid van het leven (natuur, kunst, muziek). Ze heeft al veel van de wereld mogen zien. Ze is erg sportief en houdt van hockey, tennis, skiën en golf.

Ze zou het erg leuk vinden om een man te ontmoeten met wie het echt klikt. De man die bij haar past is goed verzorgd, energiek en heeft een mannelijke uitstraling. Hij houdt van humor en heeft diepgang. Graag durft hij buiten de lijntjes te kleuren, is hij spontaan, sportief en niet “te stijfjes”. Hij houdt van het bourgondische leven (lekker eten en een mooi glas wijn of een avondje de kroeg in) en hij vindt het leuk om spontaan een weekendje weg te gaan. Maar bovenal is het belangrijk dat hij sprankelend en initiatiefrijk is en dat er veel gelachen wordt!

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Vrolijke, slanke dame zoekt spontane man met veel levensenergie!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.