Doelgerichte en authentieke man zoekt lieve vrouw met wie hij kan levelen

Man | 30-40

Facts: 29 jaar, woonachtig in Apeldoorn

Een vriendelijke en sympathieke man die weet wat hij wil. Doelgericht en authentiek. Een man die zijn leven goed op de rit heeft, het enige wat nog ontbreekt is een leuke dame met wie hij iets moois kan opbouwen.

Al van jongs af aan heeft hij interesse in techniek, de ICT opleiding was dan ook een logische keuze. Na zijn studie heeft hij eerst een jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Na zijn reisavontuur voelde hij bij thuiskomst een drive om voor zichzelf te beginnen. En met succes! Zijn werk doet hij met ontzettend veel plezier en hij blijft zichzelf ontwikkelen zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. In zijn vrije tijd houdt hij van avontuurlijke vakanties, met een backpack op zijn rug bijzondere landen ontdekken bijvoorbeeld. Daarnaast werkt hij als radio programmamaker en geluidstechnicus. Ook geniet hij van gezellige etentjes met vrienden. 

De vrouw die bij hem past is bij voorkeur wat ouder omdat hij gemerkt heeft dat hij daar beter mee kan levelen. Ze is lief, open-minded, hecht waarde aan familie en vrienden en ze staat positief in het leven. Hij vindt het leuk als zij net als hij met een nieuwsgierige blik naar het leven kijkt. Hij kijkt er naar uit om samen te bouwen aan een de toekomst, waarin ze samen mooie reizen kunnen maken en in de toekomst wellicht een gezin stichten (is hij nu nog niet mee bezig). 

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Doelgerichte en authentieke man zoekt lieve vrouw met wie hij kan levelen

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.