Ondernemende en aimabele man zoekt warme, reislustige vrouw

Man | 60+

Facts: 74 jaar, 1.66m lang

Hij erg fit, praat makkelijk en legt snel de verbinding. Hij woont prachtig aan het water (Midden-Nederland). Al op jonge leeftijd startte hij zijn eigen bedrijf dat hij rond zijn 50ste succesvol heeft kunnen verkopen. Sindsdien geniet hij van zijn vrijheid en verveelt hij zich geen moment. Reizen is zijn passie, hij heeft al bijna 100 landen bezocht waarbij zijn voorkeur uitgaat naar verre (niet standaard) bestemmingen. Ook fotograferen is een passie. Hij is belezen en zeer sportief – (berg)wandelen, fietsen, langlaufen.

Hij ontmoette zijn vrouw met wie hij lang is samen geweest. Het was een heel fijn en warm huwelijk. Samen hebben ze twee zonen gekregen en inmiddels 3 kleinkinderen. Zijn vrouw is helaas overleden.

Hij heeft sinds het overlijden van zijn vrouw wel relaties gehad, maar ‘de ware’ zat er nog niet tussen. De vrouw die bij hem past is warm, sportief en reislustig. Hij is op zoek naar een warme en intieme relatie, waarbij hij graag op termijn zou willen samenwonen. Hij vindt het belangrijk dat ze niet rookt en liever geen huisdieren heeft. Hij kijkt er naar uit om samen avontuurlijke reizen te maken, goede gesprekken te voeren en vooral te genieten in goede gezondheid van al het moois dat het leven te bieden heeft!

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Ondernemende en aimabele man zoekt warme, reislustige vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.