Vrolijke ondernemer zoekt charmante vrouw met passie

Man | 40-60

Facts: 50 jaar, ondernemer, omgeving Haarlem

Met zijn blauwe ogen en energieke uitstraling legt hij snel contact. Een makkelijke prater, een sympathieke vent. Runt al jaren met succes zijn eigen aannemersbedrijf. Hij krijgt veel energie van zijn werk en de mensen waarmee hij samenwerkt, is gedreven en blijft zich graag persoonlijk ontwikkelen in wat hij doet. Trotse vader van zijn 3 kinderen (middelbare school leeftijd). Hij houdt van gezelligheid, heeft een grote dosis humor, is goedlachs, bourgondisch en adrem. Hij heeft een zeer positieve kijk op het leven. 

In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met zijn kinderen, en zijn twee honden waar hij dagelijks mee wandelt. Sportief gezien slaat hij graag een balletje golf. Hij heeft een groot sociaal netwerk aan vrienden en kennissen, komt graag op leuke events, houdt van reizen, maar een avondje thuis kan hij ook erg waarderen.

De vrouw die bij hem past is vrouwelijk charmant, zelfstandig, ondernemend en spontaan. Ze heeft een verzorgde en vrouwelijke uitstraling, staat onafhankelijk  en actief in het leven, heeft passie voor datgene wat ze doet, en is daarnaast lief en betrouwbaar. Ze is een sprankelende verschijning, en maakt gemakkelijk contact. Ze houdt van reizen en gezellige weekendjes weg en is sportief ingesteld.

Samen genieten van het leven, van lekker eten en drinken en er gezellig op uit gaan. Elkaars sparringpartner kunnen zijn, samen lachen en ook een beetje tegengas durven geven aan deze ondernemende, vrolijke man.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

 

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Vrolijke ondernemer zoekt charmante vrouw met passie

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.