Positieve, intelligente man zoekt sportieve en zorgzame vrouw

Man | 30-40

Facts: 34 jaar, 1.86m lang en woonachtig in Maastricht

Een positieve, vriendelijke en intelligente man. Opgegroeid in een warm gezin met wie hij nog steeds goed contact onderhoudt. Hij is sociaal en maakt gemakkelijk contact. Hij heeft na zijn studie in Maastricht (Hotel Management) bij diverse hotels gewerkt, maar hij kwam erachter dat dat toch niet helemaal zijn ding is. Hij heeft zijn studie vervolgd met een MBA aan de Universiteit van Nyenrode en werkt momenteel in de IT als Manager Intelligent Automation voor de Benelux en Zwitserland. Hij vindt het heerlijk om met mensen te werken, teams aan te sturen en zichzelf te blijven vernieuwen en uitdagen. Hij is verantwoordelijk voor de Digital Transformation van diverse bedrijven en werkt veel met collega’s in het buitenland, met name Spanje, waarvoor hij ook geregeld zakelijke reizen maakt. 

Voordat hij ging studeren heeft hij veel gereisd en o.a. vrijwilligerswerk gedaan in Afrika. Het is een man die alles uit het leven haalt! Hij is veelzijdig, kan zich prima vinden in zaken die meer basis zijn maar kan luxe en comfort zeker ook waarderen. Houdt van diverse muziekstijlen en staat altijd klaar voor zijn grote sociale netwerk. Heeft een hechte band met zijn vriendengroep, die hij al van jongs af aan kent. Inmiddels zijn al zijn vrienden gesetteld en begonnen een gezin te stichten, wat hij in de toekomst ook graag voor zichzelf wil realiseren.

Een dame die bij hem past is positief, een go-getter zoals hij. Avontuurlijk, sociaal, extravert, sportief en ondernemend. Hij kijkt uit naar een fijne, duurzame relatie. Een ontspannen sfeer waarin je volledig jezelf kunt zijn, elkaar aanvult en samen kunt genieten van het leven. Hij wil graag in het zuiden blijven wonen, en kijkt er naar uit dat zijn toekomstige partner hem daar komt vergezellen.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Positieve, intelligente man zoekt sportieve en zorgzame vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.