Ambitieuze carrière man die houdt van een feestje zoekt vrouw met passie!

Man | 30-40

Facts: 34 jaar, 1.87m lang

Een intelligente, warme man met veel positieve energie. Iemand die makkelijk praat en snel contact legt. Hij heeft een warme familieband en kijkt terug op een fijne en sportieve jeugd. Na het VWO is hij Technische Bedrijfskunde gaan studeren en kijkt terug op een mooie studententijd.

Begonnen bij een start-up waar hij inmiddels leiding geeft aan een groot team. Hij is een professional in zijn werk en heeft een goed gevoel voor wat er speelt binnen een organisatie. Hij is sensitief, heeft een sterke leiderschapsstijl maar weet op een prettige manier in goed contact met zijn stakeholders te komen. Hij doet zijn werk met veel plezier en overgave en heeft hierin een goede work – life balance gevonden.

Zijn interesses zijn breed is sportief en traint wekelijks (hardlopen, fietsen en zwemmen). Ook houdt hij van (verre) reizen en heeft een bourgondische levensinstelling. Kortom, een avontuurlijke man die met veel interesse naar de wereld kijkt. Met vrienden geniet hij van festivals, borrelen, lekker eten, pubquizen en kan hij genieten van een goed boek.

De vrouw die bij hem past is empathisch, intelligent, spontaan, sportief en gepassioneerd in wat ze doet. Ze is een aanpakker, ze houdt van samen lachen/gezelligheid en ze is een familiemens. Gelijkwaardigheid en vrijheid binnen een relatie is voor hem erg belangrijk. Ze is tussen de 26 en 33 jaar, slank en authentiek. Ze heeft zelfvertrouwen en is vrouwelijk om te zien. Maar het belangrijkste is dat ze lief en down to earth is en dat ze samen kunnen lachen.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Ambitieuze carrière man die houdt van een feestje zoekt vrouw met passie!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.