Toegankelijke, oprechte, eerlijke man zoekt sportieve vrouw die evenwichtig in elkaar zit!

Man | 40-60

Facts: 54, woonachtig omgeving Hellevoetsluis (Zuid-Holland)

Toegankelijke, goed uitziende, slanke man (1.90m) die weet wat hij wil. Vanuit een technische achtergrond/studie doorgegroeid naar een leidinggevende positie. Sociaal en maatschappelijk betrokken. Hecht waarde aan kwaliteit van leven en is zich bewust van het feit dat een mens in zijn ontwikkeling moet blijven groeien. Trots vader van twee kinderen (18 en 20). 

Een zeer sportieve man die sport ook als uitlaatklep gebruikt. Kitesurfen, wandelen, mountainbiken en de sportschool zijn zijn favoriete bezigheden. Ook kijkt hij graag filmhuisfilms. Hij reist graag en heeft veel van de wereld gezien. Vrienden omschrijven hem als oprecht, eerlijk en recht door zee. 

Hij is op zoek naar een sportief ingestelde vrouw die evenwichtig in elkaar zit, die blij is met zichzelf, met wie hij goed kan praten en kan genieten. Een vrouw die zich kwetsbaar durft op te stellen, een vrouw die voor zichzelf kan zorgen. Ze is idealiter tussen de 45 – 54 en bij voorkeur heeft ze kinderen in dezelfde leeftijd als zijn eigen kinderen (is een pré).

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Toegankelijke, oprechte, eerlijke man zoekt sportieve vrouw die evenwichtig in elkaar zit!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.