Lieve, sprankelende jonge dame zoekt sportieve, mannelijke man!

Vrouw | 30-40

Facts: 27 jaar, woonachtig in Apeldoorn

Een zorgzame, energieke, intelligente jongedame. Een sprankelende verschijning met haar lange blonde haren, blauwe ogen en slank/vrouwelijk postuur. Opgegroeid en woonachtig in Apeldoorn. 

Ze werkt als Psycholoog en haalt veel voldoening uit haar vak. Ze komt over als een sterke, onafhankelijke en zelfverzekerde dame die haar zaakjes goed voor elkaar heeft en weet wat ze wil. 

Ze houdt van reizen en heeft al veel landen mogen ontdekken. Ze doet dit nog steeds graag, zo heeft ze o.a. New York op haar wensenlijst staan. Het liefst met een leuke man aan haar zijde! Ze is sportief, houdt van koken en gezelligheid. Vrienden en familie zijn belangrijk voor haar. 

Ze merkt dat ze toe is aan een relatie. De man die bij haar past heeft eenzelfde drive, is sportief en stabiel. Gelijkwaardigheid is voor haar enorm belangrijk. Hij is mannelijk (en langer dan 1.80m) en doet moeite om haar te (blijven) veroveren. Samen mooie reizen maken, iemand met wie ze kan lachen, dansen op een feestje en gezellig op de bank kan kruipen.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Lieve, sprankelende jonge dame zoekt sportieve, mannelijke man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.