Een zeer enthousiaste en sprankelende persoonlijkheid zoekt ondernemende, sportieve man met humor!

Vrouw | 30-40

Facts: 31 jaar, omgeving Rotterdam

Spontane, vrolijke jonge vrouw met een prachtige uitstraling! Ze is na de middelbare school in Rotterdam gaan studeren. Heeft vervolgens haar droom verwezenlijkt en is nu de trotse eigenaar van haar eigen restaurant & evenementen horecabedrijf. Met veel passie en ondernemerschap runt ze haar eigen zaak. Ze staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak en geeft leiding aan een zeer hecht team, waar ze heel trots op is. Ze is te omschrijven als “vrolijk en spontaan, gedreven en ondernemend, extravert, zorgzaam”. Humor is belangrijk voor haar, ze lacht veel. 

In haar vrije tijd houdt ze zich regelmatig bezig met sport en om fit te blijven gaat ze vaak naar de sportschool. Verder heeft ze een rijk sociaal leven met veel vriendinnen en vrienden, en een fijne familie waar ze graag tijd aan besteedt. Ze houdt van gezelligheid, samen borrelen, ze is graag op pad en onderneemt graag leuke dingen. Ze is gek op korte gezellige tripjes naar een leuke (internationale) steden. Ze kan genieten van een wijnreis door Frankrijk, een weekje Ibiza en een jaarlijkse wintersportvakantie.  

Ze zou het leuk vinden om haar leven te delen met een ondernemende, mannelijke, sportieve man met veel humor. Een enthousiaste persoonlijkheid. Hij mag best wat extravert zijn en krachtig in zijn schoenen staan, maar hij is ook heel betrouwbaar, eerlijk, oprecht, lief en zorgzaam. Met elkaar goed kunnen sparren, je emoties kunnen uiten, de beste versie van jezelf bij elkaar kunnen zijn, als een team door het leven gaan en voor elkaar klaar staan. Hij is idealiter tussen de 30 en de 40 jaar. 

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Een zeer enthousiaste en sprankelende persoonlijkheid zoekt ondernemende, sportieve man met humor!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.