Sympathieke, aantrekkelijke ondernemer zoekt sportieve, zelfverzekerde dame!

Man | 40-60

Facts: 51 jaar, woonomgeving Noord-Nederland

Een energieke man met een sportief voorkomen die makkelijk de verbinding aan gaat. Vader van twee jong
volwassen kinderen met wie hij een hechte band heeft. Woonachtig in een prachtig huis in de stad Groningen en Makkum. Ook is hij geregeld in zijn huis aan de Spaanse kust te vinden.

Hij is opgegroeid in een echt ondernemersgezin en is zelf op relatief jonge leeftijd gaan ondernemen. Inmiddels staat hij aan het hoofd van een goedlopend en succesvol bedrijf, waar hij nog steeds strategisch de leiding over heeft. Hij verkeert in de gelukkige omstandigheid om een ‘vrij’ leven te leiden. Hij krijgt energie van zijn werk maar ook zeker van veel andere dingen in het leven. Zo leidt hij een zeer actief en sportief leven. Een van zijn grootste passies is windsurfen. Als de weersomstandigheden gunstig zijn, gaat hij er met zijn plank op uit. Naast surfen is hij ook nog een actief beoefenaar van golf, paddel, skiën en snowboarden.

Woorden die hem omschrijven: “nuchter, ondernemend, empathisch, sociaal, authentiek, energiek, sportief en zelfverzekerd”. Hij houdt van humor en zelfspot en is een natuurliefhebber en buitenmens. Naast sporten, houdt hij ook van de gezelligheid van het leven, lekker( uit)eten, een drankje doen met goede vrienden, thuis in huiselijke sfeer het gezellig maken, een lekker glas wijn drinken bij het brandend haardvuur onder het genot van een goed gesprek en fijn gezelschap.

De vrouw die bij hem past, heeft de leeftijd tussen eind 30 en 50 jaar, Ze is slank, vrouwelijk, sprankelend, sportief (oa skiën en/of andere actieve sporten die ze graag doet), intelligent, authentiek, naast een warme persoonlijkheid. Ze is zowel stoer als vrouwelijk en heeft passie voor de dingen die ze doet. Het is belangrijk voor hem dat ze lief en zelfverzekerd is, en een man af en toe ook wat tegengas kan bieden. Hij neemt haar graag mee naar het strand en de golven, kijkt er naar uit om de mooie dingen van het leven samen te kunnen delen, fijne gesprekken, samen naar Spanje, samen genieten, en soms elkaar ook kunnen loslaten in vrijheid.

** Reisafstand hoeft geen probleem te zijn, ze mag zeker in de Randstad (Amsterdam e.o.) wonen. Hij heeft een flexibele mindset, maar verwacht dit natuurlijk ook van de andere kant.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sympathieke, aantrekkelijke ondernemer zoekt sportieve, zelfverzekerde dame!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.