Spontane, intelligente, knappe vrouw zoekt ondernemende man die stevig in zijn schoenen staat!

Vrouw | 30-40, 40-60

Facts: 40 jaar, woonachtig in Amsterdam

Ze is vrouwelijk, slank en heeft een warme persoonlijkheid. Opgegroeid in een liefdevol gezin. Na de middelbare school in Amsterdam gaan studeren. Rondde een Master af en genoot van een geweldige studententijd. Heeft eerst carrière gemaakt bij een corporate, later de overstap gemaakt naar een start-up. Is gedreven en gepassioneerd in hetgeen ze doet. Heeft ook veel van de wereld gezien en lange (en verre) reizen gemaakt.

Ze houdt van het leven. (Uit) eten, borrelen, een feestje, reizen, diepgaande gesprekken, persoonlijke groei & ontwikkeling, verse dingen halen op de markt en dan uitgebreid koken voor vrienden, een goed glas wijn met een fijn gesprek. Ze is sportief (tennis, hockey, skiën en golf). Houdt van reizen, zowel verre reizen als stedentrips. Ze kan veel plezier maken, maar houdt ook van diepgang. Ze is veelzijdig en breed geïnteresseerd. Ondernemend, een familie mens, puur, sociaal, lief, spontaan en authentiek.

De man die bij haar past is een intelligente, vrolijke, sportieve, ondernemende man met een ‘sparkle’. Hij is in balans, betrouwbaar, positief en staat stevig in zijn schoenen. Een warme persoonlijkheid die haar tegengas kan geven op momenten dat dit nodig is en dit andersom ook kan waarderen. Hij houdt ervan om in ontwikkeling en in verbinding te zijn. Samen lachen, elkaar uitdagen en inspireren, genieten en avonturen beleven.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Spontane, intelligente, knappe vrouw zoekt ondernemende man die stevig in zijn schoenen staat!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.