Krachtige, zelfstandige vrouw zoekt zelfverzekerde man met klasse en een holistische kijk op het leven

Vrouw | 40-60

Facts: 56 jaar, 1.79 m lang, omgeving Vught

Een hele oprechte, gedreven, lieve, intelligente, krachtige, zelfstandige vrouw met een prachtige open uitstraling. Een knappe verschijning met haar halflange blonde haar, slanke postuur en vrouwelijke charme! Geeft je direct een welkom gevoel, praat makkelijk en maakt snel verbinding. Ze woont in een prachtige villa in een rustige natuurrijke buurt. 

Heeft een zeer indrukwekkende carrière gehad na haar studie, waarin ze veelal op director levels heeft gewerkt o.a. op het gebied van HR & Talentontwikkeling. Een echte selfmade carrière tijger die met haar oprechtheid en emotionele toegankelijkheid een enorm talent bleek te zijn binnen haar vak. Weet dat er meer tussen hemel en aarde is en heeft van nature interesse in en respect voor de keuzes die eenieder maakt. Tien jaar geleden is ze op zelfstandige basis gaan werken als transformatiecoach, waarbij ze haar bedrijfskundige kennis, managementervaring en sterke intuïtie combineert.  

Geniet enorm van haar leven! Ziet haar energie, doorzettingsvermogen en passie om het beste uit alles te halen nu als een prachtig hulpmiddel om mensen te stimuleren boven zichzelf uit te stijgen. Ze is regelmatig in haar tweede woning in Spanje of aan het water in Zeeland. Daarnaast houdt ze van golfen, moderne kunst, skiën, koken, wandelen, fietsen, rondje cabrio, sloepje varen, en gezellig dingen doen met vriendinnen. Ze heeft een bewuste levensstijl, met gezonde voeding, voldoende beweging en ze rookt niet.  

Zij zoekt een echte soulmate die zelfbewust in het leven staat qua levensvisie, keuzes, mindset en voeding. Een zelfverzekerde, authentieke man met klasse en een sterke persoonlijkheid die zijn hart durft te volgen en zijn intuïtie als zijn beste raadgever ziet. Hij past bij haar holistische kijk op het leven waarbij het werken aan en vertrouwen op je eigen immuunsysteem vanzelfsprekend is. Zij wordt blij van een diepgaand, verbindend gesprek waarbij je elkaar versterkt, inspireert en spiegelt, maar wil ook samen veel lachen, heerlijke wandelingen en mooie reizen maken. Hij is intelligent, sportief, goed verzorgd en geniet enorm van het goede en mooie in het leven. Zij verlangt ernaar om vooral veel liefde, in alle opzichten, met elkaar te delen, maar ook ruimte voor eigen leven te behouden. Een grote pré wanneer hij lang is en zoals zij ook houdt van golfen en de prioriteit bij het genieten van het leven legt, naast het feit dat hij zijn talenten ook nog benut in werk dat hem inspireert en blij maakt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Krachtige, zelfstandige vrouw zoekt zelfverzekerde man met klasse en een holistische kijk op het leven

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.