Succesvol ondernemer & familieman pur sang zoekt speelse, vrouwelijke vrouw

Man | 60+

Facts: 72 jaar, woonachtig in het oosten van het land en gedeeltelijk in zijn tweede woning in Spanje

Een zeer ondernemende en vlotte man! Qua looks is hij een fitte (begin) zeventiger met veel charisma. Hij is een man van zijn woord en een familieman pur sang.

Hij is afkomstig uit een ondernemersfamilie en nam als 22-jarige het bedrijf over van zijn vader. Dat inmiddels is uitgegroeid tot een imperium, verspreid door heel Nederland. Zijn oog voor mogelijkheden, decennialange ervaring en een alsmaar groeiend team met professionals maakt dat ze zijn uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Maar het is en blijft een familiebedrijf. Hij runt het samen met zijn dochter en zoon, wat voor hem super belangrijk is.

Hij houdt ontzettend van zijn werk en vindt het dan ook leuk om vanuit zijn ondernemersgeest actief betrokken te blijven bij de bedrijfsvoering. En ook al leeft hij zijn leven op een hoog tempo, hij kan ook graag de rust opzoeken. Dat vindt hij door bijvoorbeeld te netflixen languit op de bank of lekker te genieten van zijn (klein)kinderen en het goede leven. Hij is verder graag actief bezig. Hij sport 2x in de week, houdt van golfen en heeft een passie voor classic cars. Hij is gek op vakantie (op de piste of lekker in de zon). En dat mag zeker met de nodige luxe.

Hij is een echte bon vivant en vindt het heerlijk om met familie of vrienden urenlang te tafelen of te borrelen. Andere woorden die hem goed omschrijven: humorist, direct maar niet dominant, doelgericht, praktisch ingesteld, denkt niet in problemen maar in kansen en mogelijkheden.

Zijn vrouw is na een lang huwelijk in 2016 plotseling overleden. De vrouw die bij hem past is zelfverzekerd, warm, zorgzaam en sociaal. Ze geniet van het leven, vindt het leuk om spontaan eropuit te trekken, heeft net als hij een bourgondische levensstijl en is een echt familiemens. Hij voelt zich aangetrokken tot een lieve, speelse, vrouwelijke vrouw. Hij zoekt een maatje om samen de mooiste en leukste belevenissen mee te delen. Graag is ze eind 50 / begin 60 en vrouwelijk en elegant gekleed.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Succesvol ondernemer & familieman pur sang zoekt speelse, vrouwelijke vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.