Sociale, sportieve, vrolijke dame zoekt oprecht geïnteresseerde man met warme persoonlijkheid

Vrouw | 40-60

Facts: 44 jaar, woonachtig in Wageningen

“What you see is what you get” … dat geldt echt voor haar! Een opgewekte, sportieve en zorgzame vrouw. Een vriendelijke en spontane verschijning om te zien, met een volle bos half lang bruin haar en mooie vrouwelijke vormen. Ze woont in een knus appartement in Wageningen.

Na haar studie heeft ze binnen verschillende organisaties (sociaal domein) diverse rollen bekleed. Om haar carrière nog wat extra kracht bij te zetten volgde ze een master Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties. Ze is super trots op de mooie ontwikkelingen die ze binnen haar werkveld heeft doorgemaakt. Ze kan er enorm van genieten wanneer ze andere mensen een fijne dag kan bezorgen en kan inspireren tot ontwikkeling en het gewenste doel. Ze is super sociaal, dit merk je al direct wanneer je met haar in gesprek gaat.

Sport speelt een belangrijke rol in haar leven. Tot haar 23e heeft ze op landelijk niveau gekorfbald en daarna heeft ze atletiek ontdekt. Verder is ze graag in de natuur en dan neemt ze vaak haar fotocamera mee. Ze heeft veel langdurige vriendschappen en is echt een vrolijke noot. Ze vindt het leuk om een expositie op het gebied van (social) design te bezoeken of naar een theatervoorstelling te gaan. Graag zou ze nog een mooie reis maken naar IJsland of Afrika en ook sluit ze het niet uit om nog eens terug te gaan naar Zuid-Korea. Ze vindt het fantastisch om andere culturen te ontdekken!

Ze is klaar voor een fijne en liefdevolle relatie. Ze heeft geen kinderen maar zou het zeker leuk vinden als haar toekomstige partner wel kinderen heeft. Iemand met wie ze veel plezier kan hebben en die net als zij echt kijkt naar de mens. Dus naar de ‘wie’ en niet naar de ‘wat’. Rekening met elkaar houden en samen leuke dingen doen, dat is waar ze enorm naar uitkijkt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sociale, sportieve, vrolijke dame zoekt oprecht geïnteresseerde man met warme persoonlijkheid

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.