Energieke, authentieke man zoekt maatje om samen meer gezelligheid en warmte aan het leven te geven

Man | 40-60

Facts: 54 jaar, 1.94m lang, woonachtig midden Nederland

Zelfstandig projectmanager infrastructuur, ondanks een aantal goede relaties niet getrouwd geweest. Had graag kinderen gehad maar helaas is dit er niet van gekomen. Hij is status onafhankelijk, het maakt hem niet uit wat zijn toekomstige partner doet als ze maar tevreden is met datgene wat ze doet. Komt uit een traditioneel gezin, is in luxe opgegroeid, heeft een goede opvoeding genoten met veel aandacht voor (tafel)manieren en hoffelijkheid. Goede manieren zitten in zijn systeem. Heeft tot zijn 20ste veel gehockeyd, maar door een ‘knieprobleem’ houdt hij zich niet al te veel meer met actieve bewegingssporten bezig.

Zijn vrienden zeggen over hem: Wat jammer wanneer hij er niet bij is, een gezellige prater, een vrolijke humoristische gangmaker met leuke verhalen, een no-nonsens man. Een ruwe bolster, blanke pit, een teddybeer, een man die veel liefde te geven heeft. Gaat graag de discussie aan maar wel met een relativerend vermogen. Het moet leuk blijven. In ‘vreemd’ gezelschap stelt hij zich in eerste instantie wat bescheidener op.

De vrouw die bij hem past heeft een levenshouding die gebaseerd is op wederzijds respect en elkaar te accepteren zoals we zijn. Qua leeftijd ergens tussen de 45 en 58 jaar, wel graag met een normaal postuur. Leuk om samen te doen: actieve vakanties zoals city-trips, rommelmarkten bezoeken, gezellig uit eten, stadsevenementen, cabaret, gewoon lekker onder de mensen zijn. Houdt veel van muziek, TV is af en toe leuk maar meer bijzaak.

Met een toekomstige partner zou hij op termijn onder één dak willen wonen, een nieuwe start maken op wellicht een nieuwe plek waarbij hij niet gebonden is aan zijn huidige huis.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Energieke, authentieke man zoekt maatje om samen meer gezelligheid en warmte aan het leven te geven

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.