Sprankelende, positief ingestelde vrouw zoekt man met stijl

Vrouw | 60+

Facts: begin 70, ‘t Gooi 

Een sprankelende en enthousiaste vrouw, begin 70. Representatief, blond, slank en semi-sportief gekleed. Ze is positief ingesteld, communiceert goed en kan vooral goed luisteren. Is empathisch en liefdevol voor haar medemens. Ze was televisiepresentatrice en presenteerde 35 jaar evenementen voor het bedrijfsleven. Ook gaf ze presentatie- en mediatrainingen. Ze heeft kinderen en een rijk sociaal leven. Ze houdt van stedentrips, reizen, concerten, musea, filmhuis, beetje golf, fietsen en lekker eten. Maar ook van rust en behoud van eigen ruimte.

Ze zoekt een maatje, een man met stijl en dito omgangsvormen. Hij is lief, geïnteresseerd, betrouwbaar en staat volop in het leven. Hij ziet er goed uit, lang is welkom, heeft humor, zelfspot, is sportief en heeft een open uitstraling. Bij voorkeur woonachtig in ’t Gooi, of op maximaal 3 kwartier rijden. Beiden financieel onafhankelijk. Alles samen doen hoeft niet, wel er voor elkaar zijn. Samen het leven boeiend en sfeervol maken. Plezier, er moet wel wat te lachen zijn. Respect voor elkaars hobby’s. Authenticiteit en autonomie behouden.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sprankelende, positief ingestelde vrouw zoekt man met stijl

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.