Spontane, avontuurlijke vrouw zoekt wereldse, integere man!

Vrouw | 30-40

Facts: 36 jaar, woonachtig in Amsterdam

Een lieve vrouw met een groot hart en oprechte intenties. Ze heeft de afgelopen jaren in verschillende landen gewoond en woont nu op een mooie plek aan het water in Amsterdam. Ze heeft verschillende studies gecombineerd en afgerond. Ze werkt nu als Global Sustainability Consultant waar ze zowel binnen het bedrijf als bij de mondiale offshore sector werkt aan het verkleinen van de impact die de industrie heeft op het milieu. Ze is ambitieus en zeer gedreven in de dingen die ze doet. Oog voor het welzijn van zowel mens als milieu zijn belangrijk voor haar. Tevens is ze een enorme dierenvriend.

Ze is sociaal, geniet van gezelschap en is overwegend extravert. Fit en gezond zijn is belangrijk voor haar en dat combineert ze graag met goed gezelschap. Ze heeft een grote liefde voor dans en gaat graag sporten. Ze heeft een hele brede interesse, is creatief en kan genieten van kunst. Een man die bij haar past heeft net als zij een groot hart, is lief, intelligent, moedig en ondernemend. Hij leeft gezond en mag best wel outgoing zijn. Graag is hij werelds/open-minded, (maatschappelijk) betrokken, integer en sportief.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Spontane, avontuurlijke vrouw zoekt wereldse, integere man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.