Intelligente, warme dame (arts) zoekt avontuurlijke, stabiele man

Vrouw | 40-60

Facts: 45 jaar, 1.58m lang en woonachtig in Enschede en Amsterdam

Een lieve, uitbundige en intelligente dame. Opgegroeid in Nederland maar met Surinaamse roots. Ze heeft een prachtige volle bos krullen, een mooie witte lach en een slank postuur met vrouwelijke rondingen. Ze is arts en woont in Enschede, maar verblijft ook regelmatig in Amsterdam.

Ze is altijd een enorme daadkrachtige doorzetter geweest waardoor ze zich volledig heeft kunnen focussen op haar studie en carrière. Een zorgzame, zelfstandige vrouw die – nu ze haar carrière helemaal voor elkaar heeft – zich wil richten op haar privé leven.

Ze heeft een passie voor dans en heeft daarnaast een enorm leergierige en creatieve kant. Schilderen, verhalen schrijven en het leren van nieuwe talen als Spaans en Portugees. Ook geniet ze van mooie reizen maken en het leren van nieuwe culturen. Gek doen, mensen motiveren en leuke dingen tot in de puntjes organiseren.

Een man die bij haar past is sterk, lief en zorgzaam. Een aanwezige man met oprechte interesse in de medemens en die geen beren op de weg ziet. Een avontuurlijke maar ook stabiele man met een gezonde levensstijl. Ze heeft nog een kinderwens, maar zijn kinderen zijn ook meer dan welkom.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente, warme dame (arts) zoekt avontuurlijke, stabiele man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.