Sprankelende, energieke dame zoekt ondernemende man met pit!

Vrouw | 30-40

Facts: 36 jaar, 1.73m lang

Een ondernemende, openhartige, internationaal georiënteerde en energieke dame. Ze is met haar blonde haar, sprekende blauwe ogen en vrouwelijke kledingstijl een hele mooie dame om te zien. Maar juist haar pure, liefdevolle en warme karakter siert haar.

Ze is een echt aanpakker! Dat merk je direct wanneer je met haar praat, “what you see is what you get”. Ze is toegankelijk, open, enorm sociaal en daarnaast een doorzetter met pit. Ze werkt in het bedrijfsleven en heeft in het verleden een horeca zaak gerund. Ze gaat graag een hapje eten buiten de deur, staat met liefde uitgebreid zelf te kokkerellen en kan genieten van een uitgebreide borrel met vrienden en familie. Ze is een enorm familie mens, heeft een rijk sociaal leven en staat onafhankelijk en optimistisch in het leven. Bourgondisch, sportief en empathisch. Voor de mensen van wie ze houdt gaat ze door het vuur en is ze heel verzorgend. In haar vrije tijd gaat ze een aantal keer per week naar de sportschool of trainen met haar Personal Trainer. Reizen doet ze ook graag, waarbij ze een beetje luxe zeker kan waarderen. 

De man die bij haar past is lang (1.80+), ondernemend, initiatiefrijk, spontaan en respectvol. Een leuke vent die ze met veel plezier mee kan nemen naar haar sociale kringen maar die ook zijn eigen sociale leven heeft. Hij heeft geen 9/5 mentaliteit, heeft het leven geproefd en wil zich nu settelen met een leuke vrouw en in de toekomst een gezin.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sprankelende, energieke dame zoekt ondernemende man met pit!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.