Slimme, vrouwelijke dame zoekt galante man met passie!

Vrouw | 30-40

Facts: 37 jaar, 1.70m lang, Zuid-Holland 

Een warme, spontane en intelligente jonge vrouw. Opgegroeid in een warm en liefdevol gezin waar ze nog steeds een goede band mee heeft. Na de middelbare school is ze gaan studeren aan de Erasmus Universiteit en heeft vervolgens een half jaar in het buitenland gewoond. Ze is inmiddels gepromoveerd en haar baan past haar ontzettend goed. De passie straalt van haar af als ze er over praat. Naast haar werk, zit ze ook in een aantal besturen. Ze is een doener, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een sterke drive. 

Ze kan omschreven worden als “authentiek, lief, open-minded, nieuwsgierig, intelligent en gedreven”. Ze komt open en spontaan over, is verbaal sterk en maakt snel contact. Met haar blonde haren, prachtige blauwe ogen en vrouwelijke kledingstijl is ze een mooie vrouw om te zien. In haar vrije tijd houdt ze van (uit)eten, koken (met en voor vrienden), een goed glas wijn, wandelen, reizen, sloepje varen of een drankje in een leuk cafe. Het gezellige (bourgondische) leven! Ook is ze sportief, ze tennist ongeveer 3x per week en speelt competitie. 

De man die bij haar past is maatschappelijk betrokken, houdt van nieuwe dingen ontdekken maar kan ook genieten van rust en gezellig samenzijn. Een leven samen, maar ook voldoende vrijheid om een eigen leven te leiden. Hij is sociaal, galant en gepassioneerd in wat hij doet. Hij staat vrolijk, actief en stabiel in het leven en kan net als zij genieten van de kleine dingen.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Slimme, vrouwelijke dame zoekt galante man met passie!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.