Spontane, intelligente man met open uitstraling zoekt sportieve, warme vrouw!

Man | 40-60

Facts: 51 jaar, omgeving Nijmegen 

Een leuke, vrolijke man! Praat makkelijk, maar luistert net zo graag. Is bescheiden maar ook doortastend. Warm en innemend. Oprecht geïnteresseerd en sociaal. 

Hij is na zijn studie het bedrijfsleven ingerold. Is o.a. verantwoordelijk voor het aansturen van grote teams en de verkoop van bedrijven. Hij krijgt veel energie van zijn werk. Maar hij kan ook genieten van rust en heeft een goede werk-privé balans. 

Trotse vader van een volwassen zoon met wie hij close is. Zijn grote passie is skiën en hij is een aantal weken per jaar in zijn vakantiehuis in Oostenrijk te vinden. Hij houdt van reizen (het liefste actieve vakanties, maar een middagje strand vindt hij ook lekker) en nieuwe omgevingen ontdekken. Hij is sportief (fitness, mountainbiken, tennis), leeft gezond, maar houdt ook zeker van lekker eten of een mooi glas wijn op z’n tijd. 

De vrouw die bij hem past is ambitieus en houdt net als hij van diepgang. Hij vindt het belangrijk om samen te kunnen levelen. Hij vindt het aantrekkelijk als ze lief, sportief (skiën is een grote pre), outgoing en initiatiefrijk is. Ze is vrouwelijk om te zien (voorkeur voor slank). Hij kijkt er naar uit om samen iets moois op te bouwen en nog veel van de wereld te zien.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Spontane, intelligente man met open uitstraling zoekt sportieve, warme vrouw!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.