Intelligente, reislustige vrouw zoekt breed geïnteresseerde, ontwikkelde man!

Vrouw | 40-60

Facts: 59 jaar, woonachtig in Amsterdam

Ze is opgegroeid in een warm gezin in het zuiden van het land. Na de middelbare school is ze naar Den Haag verhuisd voor haar studie. Ze houdt ontzettend van leren en zichzelf ontwikkelen, zowel op professioneel vlak (o.a. management and innovation en strategisch leiderschap) als op persoonlijk vlak. Ze vindt het fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen. Heeft een mooie carrière achter de rug en werkt nog steeds met veel passie! Al heeft ze inmiddels een goede work life balance gevonden.

Samen met haar ex heeft ze een prachtige dochter met wie ze close is. Ze staat heel positief in het leven en is avontuurlijk ingesteld. Reizen is haar passie! Ze heeft al vele (verre) landen bezocht en diverse culturen leren kennen. Ze is goedlachs, warm/lief, maar ook best een beetje pittig en open minded. Ze is sociaal en toegankelijk, dat maakt het makkelijk met haar te communiceren. Door haar levenservaring is ze breed ontwikkeld en in staat gespreksonderwerpen met een combinatie van diepgang, humor en nuchterheid inhoud en richting te geven.

De man die ze zoekt is een avontuurlijke en ontwikkelde man. Een man met een eigen verhaal die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die in balans is, breed geïnteresseerd, intelligent en betrouwbaar. Intellectuele uitdaging is belangrijk voor haar! Genieten van cultuur, reizen maken, naar musea en er samen op uit. Kortom: samen willen genieten van een liefdevol leven, dat is wat ze graag zou willen. Graag is hij jongensachtig (lang, sportief), open-minded en niet snel oordelend.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente, reislustige vrouw zoekt breed geïnteresseerde, ontwikkelde man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.