Speelse gentleman met humor zoekt verfijnde, zelfverzekerde vrouw

Man | 60+

Facts: 71 jaar, Amsterdam

Een sprankelende, ondernemende en vlotte man! Hij omschrijft zichzelf graag als een man van zijn woord, betrouwbaar, zelfredzaam en enthousiast. Maar hij is ook een man met humor, een gezellige prater, een mensenmens. Iemand waarbij geven belangrijker is dan ontvangen. Hij woont aan de grachten in Amsterdam.

Na zijn studie Economie gaat hij wonen en werken op de Antillen. Vervolgens komt hij terecht in de financiële wereld waar hij tot aan zijn pensioen succesvol is. Door zijn werk reist hij de hele wereld rond en blijft zelfs langere tijd in London, waar hij nog steeds een appartement heeft. Hij is nu met pensioen, maar om zijn geest te verrijken volgt hij diverse academische cursussen en lezingen aan de UvA.

Ondanks dat hij in een snelle wereld heeft gewerkt, kan hij goed bij zijn gevoel. Hij houdt van diepgang, inhoudelijke gesprekken en echt verbinding maken. Hij vindt daarbij speelsheid en luchtigheid belangrijke ingrediënten maar is wars van oppervlakkigheid. Hij omschrijft zich verder als humorvol, initiatiefrijk, attent en enthousiast. Hij heeft nog steeds die jongensachtige uitstraling wat hem charmant en aantrekkelijk maakt. Verder legt hij makkelijk contact en onderhoudt waardevolle vriendschappen.

Hij houdt van films, kunst, theater en reizen. Ook lekker varen met zijn zeilboot vindt hij het toppunt van ontspanning. Hij kan lekker koken, hij houdt van muziek (modern of klassiek), borrelen en (uit)eten met vrienden. Hij heeft (helaas) geen kinderen, maar staat zeker open voor een partner met kinderen.

De vrouw die bij hem past is trots op de dingen die ze doet. Ze is opgewekt met een no-nonsense denkwijze en is niet veroordelend. Hij voelt zich aangetrokken tot een lieve, verfijnde, speelse, vrouwelijke vrouw die goed bij haar gevoel kan, die kan relativeren, zelfverzekerd is en die samen met hem vol overgave uitdrukking gaat geven aan een relatie met liefde, energie, levenslust, goede smaak, lachen, huilen en een tikje zelfspot.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Speelse gentleman met humor zoekt verfijnde, zelfverzekerde vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.