Energieke, avontuurlijke man zoekt warme, actieve vrouw

Man | 60+

Facts: 60 jaar, 1.70m lang, woonachtig in Amersfoort

Een energieke, sociale en ondernemende man met een vrolijke uitstraling. Hij woont in Amersfoort en is de trotse vader van 3 volwassen kinderen.

Na de middelbare school ging hij naar de HTS in Zwolle en hij rondde vervolgens met succes een MBA af. Hij houdt ervan om zichzelf te blijven ontwikkelen en heeft ook nog een opleiding psychologie afgerond.

Hij bouwde een succesvol bedrijf op, maar besloot in 2017 de overstap te maken naar de zonne-energiesector waar hij zich laat zien als een zeer ervaren CEO en technisch manager. Op dit moment werkt hij nog 4 dagen in de week, vooral omdat hij het leuk vindt en hij er veel energie van krijgt. Maar de tijd komt eraan voor nieuwe avonturen, wellicht zelfs meer reizen, wat een enorme passie is van hem. In zijn vakanties wil hij graag een mix van cultuur en actie. Hij geeft de voorkeur aan een citytrip of met een camper dwars door Europa.

Hij staat nog actief en sportief in het leven. Hij gaat naar de sportschool, doet aan kickboksen, golfen en hardlopen. Hij trekt er graag op uit met zijn motor en vindt het heerlijk om de ochtend te starten met mediteren of een lange wandeling maken. Hij bezoekt graag een muziekconcert, af en toe een festivalletje of een leuke theatervoorstelling. Hij kan lekker koken maar vindt (uit)eten en borrelen met goede vrienden en familie het toppunt van gezelligheid. Een avondje op de bank een film of serie kijken vindt hij ook fijn.

Hij wil zich graag ontwikkelen en leest hiervoor veel boeken. Ook volgt hij momenteel een opleiding tot therapeut waarbij hij cliënten kan helpen om hun eigen gezondheid te verbeteren, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Hij zou het fijn vinden een partner te vinden die net als hij open staat voor spiritualiteit.

Hij is sinds vorig jaar single. Hij zou weer heel graag door het leven willen gaan met een leuke, vlotte en energieke vrouw. De vrouw die bij hem past is intelligent, easy going, verzorgd en ze heeft karakter! Ze neemt initiatief, is ondernemend, spontaan, staat zelfstandig in het leven, maar is ook lief en zorgzaam. Hij vindt het belangrijk dat de dame in kwestie eerlijk is, in staat om haar gevoelens in woorden uit te drukken en (net als hij) wil verbinden. Graag is ze vrouwelijk om te zijn, en niet al te lang.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Energieke, avontuurlijke man zoekt warme, actieve vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.