Ondernemende, extraverte en zorgzame man zoekt een gedreven dame om oud mee te worden

Man | 30-40

Facts: 33 jaar, woonachtig in Amsterdam

Met zijn open en lieve uitstraling voel je je direct bij hem op je gemak. Hij is vrolijk en goedlachs, maar zeker ook een man met een verhaal. Als kind vanuit Iran neergestreken in Nederland waar hij een fijne en onbezorgde kindertijd heeft gehad. Inmiddels woont hij in een fijn, ruim appartement in Amsterdam waar hij zijn hele leven heeft opgebouwd.

Hij is ontzettend intelligent, daadkrachtig, nieuwsgierig en gedreven. In Amsterdam is hij Rechten gaan studeren, maar dit was niet helemaal zijn ding. Na ook de International Business School en opleiding Bestuurs en Organisatiewetenschappen te hebben voltooid besloot hij zijn droom na te jagen. Een droom die hij al vanaf zijn 15e aan het bouwen was en waarin hij altijd het hoogste doel voor ogen heeft gehouden. Met al zijn papieren op zak is hij gaan ondernemen, heeft hij een succesvol platform opgezet en is hij de rol van CEO gaan vervullen. Met veel plezier, veel passie en veel energie heeft hij het platform groot gemaakt en is hij zich daarnaast gaan inzetten voor gelijkheid in de samenleving. Hij is enorm maatschappelijk betrokken en ziet culturele verschillen juist als een kracht in plaats van dat het voor diversiteit zou moeten zorgen. Daarnaast investeert hij ook in startups en geniet hij heel erg van het opbouwen en ontwikkelen van nieuwe bedrijven.

Naast zijn bevlogen carrière is hij sinds 3,5 jaar ook trotse vader van een dochter. Zij is zijn absolute nummer één en hij geniet van ieder moment dat hij heeft met haar. In zijn vorige relatie is hij altijd een hele loyale, zorgzame en betrokken partner geweest. Na de breuk heeft hij wat tijd voor zichzelf genomen om zichzelf te helen. Door middel van een bewuste levensstijl, maar ook met veel afleiding met zijn passie voor auto’s en racen. Ook doet hij een aantal dagen per week aan krachttraining om fit te blijven. Hij eet gezond, drinkt op zijn tijd graag een goed glas whisky en vindt het belangrijk om goed te zorgen voor de natuur, lichaam en geest.

Inmiddels kijkt hij er weer enorm naar uit om zijn leven met iemand te delen, en tijd door te brengen met een nieuwe liefde. Hij weet wat hij zoekt en staat open voor echte verbinding, waardoor daten via apps niet aan hem besteed is. Hij pakt dingen liever goed en efficiënt aan en is op zoek naar een gelijkwaardige partner die onbevangen maar ook stabiel in het leven staat. Een dame die bij hem past is lief, zacht en zorgzaam. Net als hij is ze ambitieus en gedreven en staat ze vol in het leven. Daarnaast is ze sportief, zorgt ze goed voor zichzelf en voor de mensen om haar heen. Ze is sociaal, actief en ondernemend en vindt het net als hij belangrijk om – naast het onderhouden van haar eigen sociale leven – ook tijd vrij te maken voor elkaar. Veel samen kunnen lachen maar ook zeker de diepte in kunnen gaan. Samen gelukkig oud worden, daar gaat hij voor!

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Ondernemende, extraverte en zorgzame man zoekt een gedreven dame om oud mee te worden

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.